CLANEK

 

Další díl rubriky Breakdown je tu!

Dnešní Breakdown poodhalí novinky u Deadly Viperz, prozradí, co má pro nás nachystáno TC a napoví, proč se těšit na alba z Quarantine a DNAudio. Pokud si nevíte rady, kam v pátek v Praze, nabídnu vám tipy, nebudete-li mít dost, přidám doporučení k vyjížďce na potenciální party roku. Kam? Na Slovensko!

 

Evolution - nové album od producenta roku 2006

TC - osobnost, jehož producentské IQ je někdy řazeno nad hranici 150 a jindy je jeho hudba spojována s obsahem záchodové mísy před spláchnutím. Čekání na "evoluci" zpříjemnily čtyři podařené singly s hity jako Deep, Jump, Game Over nebo Where Is My Money. Na labelu D Style se nyní vyrýsovalo nové třívinylové album, na kterém se kromě spolupráce se Sub Focusem dočkáte i TCho variace na Justina Timberlake. Evolution je od minulého týdne k sehnání na promech!

Quarantine a DNAudio válí!

Dvě nová kompilační alba pro milovníky tvrdších, temnějších a minimalistických stepů se vyklubou na těch nejpovolanějších labelech. Quarantine připravilo Zenith LP plné nadčasových klenotů od Breaka, Fierce, Silent Witnesse nebo D Bridge. Stejní hrdinové přispějí i na album Hard Times, které lze očekávat na DNAudio. Na této značce se jako předkrm objeví hodně propíraný remix tracku Prayer od Block Party v podání Breaka & Silent Witnesse.

Mějte Deadly Viperz za své kamarády!

Co je nového u DJské dvojice Deadly Viperz (Akira & Anakin) ze Shadowboxu? Do showbusinessu se zatím nenahrnuli, ani se nezkusili přihlásit jako pár do třetí série VyVolených, ale konečně se katapultovali do 21. století a založili si své Myspace. Protože jak říká DJ Freakox: "Kdo nemá Myspace, ten není". Rozšiřte řady svých přátel o tuto zmijí dvojici!

Pátek v Praze a sobota na Slovensku?

První zářijový pátek v Praze nabídne příjemný výběr akcí. Drum & bass slibuje Czech It v Matrixu, Tele2Beatz Session v Crossu a nebo Inner Space v Tousteru. Nevíte-li, co roupama a nebo máte-li možnost se v sobotu objevit na Slovensku, navštivte jednu z nejmasivnějších akcí, kterou lze u našich bratrů a sester vychytat: Beatz 28 v Trnavě ozdobí v sobotu 8. září mladí hrdinové Brookes Brothers (Breakbeat Kaos, Ram) a Kasra (Critical)!

Podzim plný depresí a drum & bassu!

Podzimní drum & bassové menu začíná odhalovat své hlavní chody, ale i nevinně se tvářící akce mohou pěkně potěšit. Blíží se datum 21. 9. a sním "rakouská" Bush (Yak, Glyon, Contact), Czech Point v Abatonu (IM Cyber, Pixie) a nebo také akce Join Session na brněnské Flédě (Unique 3, Deadly Viperz). Před svátkem Svatého Václava (27. 9. 2007) lze zapařit v Praze na Take Control se Silent Witnessem a Chris Impulsem, v Ostravě se zase těší na Slim Slam Drum s Counterstrike & Audio.
Yak: http://www.myspace.com/yakdb
Glyon: http://www.myspace.com/djglyon
Contact: http://www.myspace.com/magnetizinforce

Zapomenou jeleni v záplavě akcí na říji?

19. říjen slibuje Bush s duem Matrix & Futurebound, které se letos hodně blýsklo albem Universal Truth. Není-li diskotékové pojetí drum & bassu pro vás, pak si můžete ve stejný den užít bombu v podobě první Therapy Session v Čechách! Ta se uskuteční v jihočeské metropoli v KD Vltava. Zajímavou halucinací je fakt, že se s Dylanem a Robin Chaos na jedné akci předvede i John B! Pomalu se už také šušká o tom, co na konec října připravila brněnská Fléda - oficiální pozvánka snad v příštím díle Breadownu...


 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016