CLANEK

 

Bruno Ferrari chystá album Vaudeville s produkcí Johna Fryera!

Generační šansoniér, dekadentní showman a zpěvák Bruno Ferrari se vrací po šesti letech s novou deskou Vaudeville, kterou produkoval legendární anglický producent John Fryer (např. Depeche Mode, Nine Inch Nails).

 

Vaudeville, zábavný pořad se zpěvy a tanci, je původním předchůdcem operety a muzikálu. A právě v tomto stylu Bruno Ferrari pojal také svoji novou show, kterou nastudoval společně se členy kabaretu Zlatá kozačka, a nazval ji Disco horečka třetí říše.

Bruno Ferrari

V programu se Bruno představí jako ústřední postava protifašistického muzikálu z budoucnosti. CD vychází pod značkou X Production a jeho křest proběhne 23. května 2012 v pražském klubu Roxy. Album Vaudeville navazuje na Brunova alba Peep Sound (2002), Man Fatal (2005) a Lovers In Danger (2006) – a následuje dva a půl roku po vydání úspěšného comebackového alba Ave Agony, které Bruno pod svým civilním jménem vydal společně s Vanessou.

Kromě Johna Fryera, který přispěl na nespočet alb světové úrovně (Depeche Mode, NIN, Cocteau Twins, Ulver), a základní sestavy tvořené Davidem Jahnem a Jakubem Horákem, na album několika skladbami autorsky přispěl také Moimir Papalescu, vedle Vanessy známý zejména z The Nihilists a Magnetik. V souvislosti s vydáním alba Bruno Ferrari rozjel v tradičním stylu i své další aktivity. Můžete si ho tak s sebou vzít například na své narozeniny, svatbu, pohřeb, na ryby, golf, případně ho představit rodičům jako svého nastávajícího.

Další informace:

http://www.facebook.com/brunof2

http://www.myspace.com/brunoferrarimusic

www.xproduction.cz

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016