CLANEK

 

Kultovní "Push The Feeling On" nyní zdarma od Marcuse Coopera!

Přinášíme vám free download skvělého tech-house remixu od Marcuse Coopera a to hitovky "Push The Feeling On" od kultovních Nightcrawlers! Zcela nově zaranžovaný track, v němž zůstala pouze vysamplovaná část originálního vokálu, nyní v typickém tech-house ražení a s přihlédnutím k potřebám mixování dalších tracků DJs. Necelých 8 minut této skladby vás dostatečně rozhoupá do pozitivní nostalgie!

 

v popisu videa naleznete download link!

Marcus se však samozřejmě nevěnuje pouhému DJingu nebo remixům, ale zabývá se také rozvojem vlastní produkce. V minulosti byl osloven největším východoslovenským festivalem Free Summer, aby vytvořil stejnojmennou hymnu a na základě úspěchu s ní dostal také zadání na hymnu pro další slovenský kultovní festival Oxygen. Kreativní tvorba vlastních tracků tedy přinesla a stále přináší ovoce. K tomu nejsladšímu se řadí vydání zmiňovaných tracků u FS Music Records, jednoho z nejperspektivnějších labelů v České republice. Dalším jsou vydané remixy u britských značek UNT Rec. a OneWay. Naplánován je release 5-ti nových exkluzivních tracků a také remixování dalších pro labely Neptuun (UK) či Milk Plus (IT). U posledního jmenovaného vydavatelství vyšel už koncem března temný techno track "Monsters"!

V roce 2012 se Marcus Cooper stal součástí prestižního bookingu Kick Da Night, a to po úspěšných festivalových vystoupeních včetně v současnosti s jeho nejaktuálnějším projektem s live bubeníkem Kobylkou, ve kterém se společně snaží o propojení elektronické muziky a perkusí. Od roku 2003 je Marcus stálicí profesionální DJ scény a se svým tech-house progresivním stylem je zárukou kvality a aktuálního soundu, který si na párty na 100% užijete!

Marcus Cooper info:

www.facebook.com/DJMARCUSCOOPER
www.djmarcuscooper.com
www.soundcloud.com/marcuscooper

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016