CLANEK

 

Dikolson i pro Japonce!

Téměř dva roky po původním vydání Dikolsonova alba "The Bear Is Sleeping Now" na vinylovém a digitálním formátu si album našlo i japonského vydavatele – CD vydává 6.3. pro japonský trh label Friend of Mine Records. Japonská reedice je obohacena o dvě bonusové skladby "Everest" a "Fencing", přičemž v "Everest" se na pozici vokalistky opět objevuje Yoko Honaga, jež otextovala a dodala vokály do kompozice "New Animal Trail". Rozšířená reedice je zabalena v masivním kartónovém mini LP-style digisleevu s obligátním obi stripem a čtyřstranným bookletem s texty v anglickém jazyce a v japonštině...

 

Dikolsonovo album "The Bear Is Sleeping Now" se objevilo v roce 2011 mezi sedmi finalisty nově založené hudební ceny Apollo, odměňující to nejzajímavější z české hudební scény. Limitované množství CD je možné nyní zakoupit v online obchodě Minority Records za 249 Kč + poštovné.

Aktuální video ke skladbě The Bear Is Sleeping Now z dílny Petry Hermanové a Romana Přikryla (oba z tria Fiordmoss) je k vidění zde:

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016