CLANEK

 

Forbidden Society 009 jde na vinyl!

Husarský kousek se povedl tuzemskému labelu Forbidden Society Recordings, respektive Jindrovi "Forbiddenovi". Podařil se mu ukořistit pro jeho nový vinyl jeden z Audiových nevydaných tracků z éry "To The Edge Of Reason". Vinyl "doplní" dream collab Donny & Forbidden Society a na digitálním releasu bude ještě o jednoho "Forbiddena" navíc. Mimo to nahlédneme do pozadí kompilace "Overkill" - ta by se měla na Forbidden Society Recordings objevit nejpozději začátkem června...

 

Bez nadsázky se dá říct, že se tato deska suverénně umístila na prvním místě, pomyslného žebříčku, v rámci domácí drum and bass scény s hvězdným obsazením jednoho releasu. Těžko byste hledali český label, který by, ať třeba jen ve své době, vydal pod českou vlajkou větší a respektu-hodnější release, než je právě Forbidden Society Recordings 009 s trackem od jednoho z nejuznávanějších drum and bass producentů za bezmála posledních 10 let, Audia, na jedné straně a s jedním z hlavních démonů pekla a tatíčkem labelu Barcode, Donnym, se kterým si Forbidden Society střihl collab. V pozadí by neměl zůstat ani digital bonus od samotného Forbidden Society, protože si za poslední tři roky doslova vydřel tvrdou prací na sobě a svém labelu cestu do popředí ve svém sub-žánru s označením crossbreed a to nejen jako producent, ale i jako DJ.

FSRECS

"Creator & Destoroyer" je od Donnyho & Forbidden Society a bude potěšením pro všechny vyznavače kultu tvrdého ocelového drum and bassu a to včetně vystřiženého úryvku monologu pekelného psa, který otevírá pekelnou bránu a připravuje v intru na cestu peklem zbloudilce, to celé navíc podmazává orchestr jemu podobných kamarádů. Na B straně je už tolik očekávaný "Burn It Down" od Audia. Tento track se potuloval v setech několika málo vybraných DJů a nakonec našel svůj domov na Forbidden Society Recordings. Ač je "Burn It Down" pomalu 5 let starý, stále drží laťku hodně nahoře a jak to u některých tracků Audia bývá, dovede být nadčasový. Stáří mu nic neubralo, ba naopak - získal šmrnc a řadí se do éry, kdy byl Audio na špici. Stejně jako v ostatní jeho tvorbě, i tady najdete perfektní mixdowny a nápady. Oslavovat budou hlavně fanoušci Audia. Pokud patříte k digtal freakům, pro vás je přichystán ještě bonus track "The Punch" od samotného Forbidden Society. Crossbreed v plné kráse s rap samplem Method Mana. "The Punch" šlape!

Díky tomuto releasu Forbidden Society Recordings opět rozšířil řadu o dva nové kohouty svého dvorečku. Kohoutů bude však ještě přibývat, protože po loňském albu "To The Treshold" je už hotová koncepce pro nové  album labelu, respektive kompilaci, na které se objeví jména jako Sinister Souls, I:Gor, Killer Industries a spousta dalších, včetně domácích Computerartist a Forbidden Society. Toto album bude k dostání pouze v digitální
formě a v prodeji bude koncem května, nejpozději začátkem června.

Vinyl měl být k dostání už od 8. dubna, ale kvůli obrovské vytíženosti distributora se bohužel jeho vydání o týden zpozdilo a na pulty online vinyl shopů se dostane 15. dubna. Neprošvihněte omezenou edici vinylu, která  čítá pouze 300 kusů! Digitální verze by podle posledních informací měla vyjít podle plánu v pondělí 15. dubna.

Forbidden Society FSRECS009 1x12" 15.4. 2013 (prozatím jen jako pre-order na Triplevision - od 15.4. k dostání ve všech vinyl shopech)

A. Donny & Forbidden Society - Creator & Destroyer
B. Audio - Burn It Down

Forbidden Society FSRECS009 3xDD 15.4. 2013 (k zakoupení například na JunoDownload).

1. Donny & Forbidden Society - Creator & Destroyer
2. Audio - Burn It Down
3. Forbidden Society - The Punch

Odkazy:

Forbidden Society Recordings

Forbidden Society

Donny

Audio

To The Treshold Album

Soundcloud

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016