CLANEK

 

Představujeme domácí labely: Unaffected Records

Kořeny labelu Unaffected Records sahají až do roku 2008. V této době známé duo Malda a Jacker (alias Jamal DJs) položilo základy labelu, který se ve své hudební kategorii může směle zařadit na špičku v České republice.

 

Touto zmíněnou kategorií je žánr techno, a to v různých podobách bez ohledu na škatulky, což vychází už z názvu vydavatelství (unaffected = neovlivněný). I přesto by se dalo říct, že si UAR vybudovalo svoji pozici a jméno díky tehdy nejoblíbenější odnoži techna - hardgroove, který je dodnes fanoušky vyhledáván, možná i díky jeho útlumu v posledních letech.

UAR

Label si v celosvětovém měřítku vedl poměrně dobře, nicméně v roce 2012 byla jeho činnost omezena (po pozastavení projektu Jamal DJs). Přibližně za rok, po vzniku tech-house labelu Soul Fly Music Records, si jeho majitelé vzali pod svá křídla i Unaffected Records. Po organizačních změnách, které se týkaly i distribuce a celkového vzhledu, začalo být UAR opět předním českým techno labelem s pravidelnými releasy od kvalitních autorů. V katalogu naleznete spoustu známých světových producentů, jako jsou například: George Privatti, Goncalo M, Alen Milivojevic, Du'art, Peppelino, Oliver Kucera, Ganez, Jason Grey a další... 

Pokud se i vy věnujete svižné techno hudbě a myslíte, že přesně tohle by se k UAR hodilo, posílejte své výtvory na uar@soulflymusicrecords.com.

Da Moon

foto: archiv

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016