CLANEK

 

Tibiza má track na kompilaci Doctor Who vol. 4

Tibiza, pražský DJ, producent a spolumajitel labelu OneWay, se pohybuje na klubové scéně někdy od roku 2007, o tři roky později začal experimentovat s vlastní produkcí a za tu dobu již vydal nespočet tracků, především žánrů techno a tech house. Nyní mu vyšel track na nové kompilaci labelu Uno s názvem "Doctor Who vol. 4", která mimo jiné nabízí i dalších deset čerstvých techno skladeb.

 

Tibiza na této nové kompilaci představuje skladbu s názvem "My Feeling". Ta přináší současný techno zvuk s velmi hutnou basovou linkou a tradičním kopákem. Zde se dá s klidným svědomím říci, že skladba "My Feeling" je přesně ta pravá párty věc, kterou si každý milovník techna v klubu na pořádném zvuku náležitě vychutná. Ostatně přesvědčte se sami:



Co se týče samotné kompilace "Doctor Who vol. 4", tak ta nabízí porci jedenácti čerstvých techno kousků s tím, že každá ze skladeb je poslechově trochu odlišná a přináší tak svěží vítr originality. Na mě osobně velmi zapůsobila skladba "You Bring Me Love" od IDR3N, která kromě hutného techno zvuku přináší pěkné poslechové melodie s nasamplovaným vokálem. Každý fanoušek techna si zde jistě vybere kousek nejbližší jeho srdci, a to samé platí i pro techno DJe, i ti zde najdou spoustu kvalitního materiálu, kterým mohou obohatit svou selekci. Hudební ukázky jednotlivých skladeb najdete na portálu SoundCloud. 



Ještě se sluší dodat, kde si můžete samotnou kompilaci pořídit. Kompilace "Doctor Who vol. 4" vyšla 1. února v digitální podobě na labelu Uno a koupit si ji můžete na portálu Beatport

Tracklist:

1. J&S Project - Doctor Who (Original Mix)
2. IDR3N - You Bring Me Love (Original Mix)
3. Tibiza - My Feeling (Original Mix)
4. Mr Wox, DrumBeat – Solution (Original Mix)
5. Andres Blow – Kitana (Original Mix)
6. Giovanni Carozza, Fac3Off – Darkness (Original Mix)
7. Deviant'z  - Mant (Original Mix)
8. Angelo Raguso, FAW9 – Pray (Original Mix)
9. Van Cromore - # Insert 8 (Original Mix)
10. Richard Cleber – Hybrid (Original Mix)
11. Enzo Tucci – Wi-Fi (Original Mix)

Sledujte také:

https://www.facebook.com/tibiza.prague/timeline
https://www.facebook.com/pages/Uno/657216074306718
https://www.facebook.com/onewaylabel
https://soundcloud.com/tibiza


stanjah

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016