CLANEK

 

Filip Foreigner už brzy představí debutové EP

Filip Foreigner. Tak zní název nového projektu českého producenta a DJe Philipa T.B.C., pod kterým se zaměřuje na produkci především bass music. V současné době dokončil své debutové EP s názvem "I Still Believe Otherwise", na kterém představí čtveřici poslechově velmi zajímavých skladeb.

 

Český DJ a producent Philip T.B.C. je známý nejen svými energickými drum´n´bassovými sety, ale také velmi zajímavou produkcí, kde kombinuje především prvky downtempa, trip hopu nebo experimentální elektroniky. Baví ho ovšem také rovnější beaty, a tak se po návratu z Barmy v roce 2015 rozhodl založit nový projekt, ve kterém se bude zaměřovat hlavně na bass music a rovnější polohy elektronické hudby. Projekt pojmenoval Filip Foreigner a už brzy nám pod tímto jménem představí debutové EP "I Still Believe Otherwise".

Philip TBC

Těšit se můžeme na čtveřici poslechově velmi zajímavých skladeb, na kterých Filip spolupracoval i s několika hosty. Na EPčku se tak objeví i česká house legenda Pavel Bidlo, bulharská zpěvačka Desy, americký hráč na ukulele D4 a jihoafrický zpěvák Noj. EP "I Still Believe Otherwise" vychází 15. dubna v digitální podobě u io.lab records, křest potom proběhne v pražském Cross Clubu na akci Bassmatico, kde mimo jiné vystoupí i britská zpěvačka Emika. 

Dále sledujte:

https://iolabrecords.bandcamp.com/
https://philiptbc.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/FilipForeigner/?fref=ts

stanjah

foto: archiv

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016