CLANEK

 

Bass Awards CZ/SK 2021 čeká i na tvůj hlas

Podpoř scénu, komunitu a umělce, to je myšlenka letošní hudební ankety Bass Awards CZ/SK 2021, která vznikla přerodem léty úspěšných DNB Awards pod taktovkou týmu DNB Portal...

 

"Chtěli jsme dát šanci i jiným hudebním směrům, zejména rovným beatům, a proto jsme anketu rozšířili o hudební žánry techno, trance, house, elektro, hard nebo breakbeat. Tento ročník tak startuje novou kapitolu ankety, která má za cíl podpořit českou a slovenskou elektronickou scénu," dodávají Aleš Markup a Radek Szirti z Bass Portal.

Až do 31.12. 2021 budou moci milovníci elektronické hudby hlasovat pro svůj oblíbený hudební žánr, DJs, producenta, klub, párty nebo festival. Zároveň se všichni hlasující zařazují do soutěže o hodnotné výhry od partnerů, a že jich je opravdu dost.

Bass Portal
Výsledky ankety Bass Awards CZ/SK 2021 budou zveřejněny 13.1. 2022 a to přímo na webu www.bassawards.cz a na sociálních sítích Bass Portal a DNB Portal.

Váš hlas je opravdu důležitý a zvláště v dnešní době. Je to podpora směrem k lidem, kteří tvoří hudební scénu, kteří pro tebe dělají hudbu a mejdany a kteří vnáší do tvého života BASSující vibrace. A věř, že ti za tvoji zpětnou vazbu každý poděkuje.

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016