PARTYINFO

 

STARDUST NIGHT

Datum konání:
08.04.2016 - pátek
Místo konání:
Praha - Akropolis (malá scéna)
DJs:
Dnb stage: Promenade (UK), PMDR, Stanjah, Volume Plus
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 22:00, vstup: 60,- Kč / holky do půlnoci zdarma
 
 
Dubnová Stardust Night představí zahraničního hosta

Další vydání oblíbené klubové noci Stardust Night v pražském Paláci Akropolis, naplánované na 8. duben, přinese, jak je tomu již řadu let zvykem, dvě pódia plná těch nejvytříbenějších beatů stylů drum´n´bass a house music. A nebyla by to Stardust Night, kdyby si pro vás její organizátoři nepřipravili něco speciálního. Onou specialitou bude nyní vystoupení zahraničního hosta, drum´n´bassového DJe a producenta, který si říká Promenade, a pochází z Velké Británie.

 

Na drum´n´bass stage dále vystoupí Volume Plus a PMDR z Drumbassterds crew. Ti si pro vás připraví pořádnou porci tvrdšího tanečního drum´n´bassu, kterým jistě nenechají žádného návštěvníka Stardust Night v klidu. Spolu s nimi tady vystoupí Stanjah, jehož můžete znát jako pisálka webu Techno.cz a Shadowbox, a který si pro vás nachystá selekci inteligentního a tvrdšího drum´n´bassu proloženou nějakou tou klasikou z vinylu. 

House stage ovšem nebude zaostávat a také nabídne pestrou škálu house music všech subžánrů. Z DJs se zde představí Finidi, Fatty M, Jumper a Mr. Funky Machine.

Je tedy rozhodně na co se těšit. Stardust Night začíná 8. dubna ve 22:00 a vstup činí 60,- Kč s tím, že holky mají vstup do půlnoci zdarma!

stanjah

 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z 85. Stardust Night v Paláci Akropolis od stanjaha
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016