PARTYINFO

 

TRANCE ACADEMY PRAGUE

Datum konání:
12.11.2016 - sobota
Místo konání:
Praha - DCS
DJs:
Maglev (NL), Sta (UA), Spark & Shade (NL), Tedd, Pete Silver (SK), Blueye
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 22:00, vstup: předprodej: Go Out! https://goout.net/cs/party/trance-academy-prague/jqtmb/#%22T%22:%2212.11.2016_22:00%22
Line-up:
22:00 - 23:00 TEDD / Live
23:00 - 00:00 Spark & Shade
00:00 - 01:00 Maglev
01:00 - 02:00 STA
02:00 - 03:00 BluEye
03:00 - 04:00 Pete Silver / Producer Set
 
 
Víme, kdo zahraje v sobotu na Trance Academy Prague

Již brzy můžete očekávat Trance Academy Prague. V sobotu 12. listopadu proběhne první vydání této trance párty, na kterou hned napoprvé přijede několik významných zahraničních DJs a producentů ze současné evropské scény. Těšit se můžete konkrétně na Magleva z Holandska, STA (UA), Spark and Shade (NL), BluEye z Moravy, TEDDa se živým vystoupením a v neposlední řadě Pete Silvera (SK) z Hannoveru s "producer setem".  Více informací najdete na GoOut.netwww.trance.academy.

 




Maglev (NL)

Maglev je jedna z rodících se hvězd nizozemské trance scény s vydanými remixy podporovanými umělci Above & Beyond, Roger Shah, DJ Feel and York! Seznam jeho vydaných skladeb je obdivuhodný a můžete si být jisti, že od něj uslyšíte další novou pecku dřív, než tahle párty vůbec vypukne!

Zvuk jeho progressive trancu bude ideální na to to rozjet, a jste-li zvědaví, poslechněte si jeho Maglife podcast!

Maglev

STA (UA)

Je čas vám představit ukrajinského producenta STA! Pod tímto pseudonymem se skrývá Andrey Stepenko, který vám nabídne velké množství kvalitní trance hudby. Jeho remix "Take You To The Sun" má obrovskou podporu od Paul van Dyka, Allen & Envy, Audrey Callagher a mnohých dalších!

Kdo měl tu čest zažít STA naživo, ví, že své diváky přivádí do tranzu. Hraje nejen oblíbené skladby, ale také své vlastní. Svou nadějnou produkci zatím předvádí především v různých klubech a akcích ve svém domovském městě. STA je nicméně připraven na větší budoucnost a zatímco si hraje ve studiu se zvukem, tvrdě pracuje na dosažení svých cílů a dává světu na vědomí, že přichází. Tenhle kluk žije svůj sen!

Sta
Spark & Shade (NL)

Spark & Shade se zúčastí první Trance Academy Prague 12. listopadu! Tohle nizozemské duo přijede nabité energií a udělá vše pro to, aby vás dovedlo k hudební extázi! Vše od tmavších odstínů progressive housu k lehkéhu a vzdušnému melodickému trancu. Pokud jste jim ještě nepropadli, připravte se!

Jejich singl "Sinners and Saints" s vokály Goshen Sai byl zrovna vydán na Above All Records a další pecky už jsou na cestě k vašim reproduktorům. Pokud jste o nich ještě neslyšeli, nalaďte se na jeden z jejich podcastů a zažijte "Audio Treatment"!

Spark & Shade
BluEye

BluEye je DJ a producent z Ostravy a jeho tvorba je zaměřena především na uplifting trance. V roce 2013 dosáhl obrovského úspěchu, když vyhrál remixovou soutěž pro legendární Binary Finary. Tento remix byl vydán pod jejich značkou Future Focus a v roce 2015 se výborně umístil v Trance.cz Awards, kde skončil v kategorii Nejlepší český DJ na třetím místě, a ještě lépe se umístil jako producent, konkrétně na místě druhém, hned za Thomasem Coastlinem. Je podporován jmény jako Paul van Dyk, Aly & Fila, Markus Schulz, Binary Finary a mnohými dalšími.

Kromě toho všeho měl i vlastní show, a to jak na českých, tak i zahraničních rádiích.

BluEye
TEDD

Ač zcela nové jméno, zdaleka se nejedná o žádného klubového nováčka. DJ, producent a hudebník skrývající se pod tímto jménem, má kořeny mnohem dále než se může zdát. Už od roku 2006 vystupoval pod pseudonymem Thadeas jako trance DJ a producent v klubech a festivalech po celé ČR a kromě účastí na mnoha projektech pod různými pseudonymy pro interperty (nejen) taneční scény byl také součástí stáje Language of Trance vedenou známou českou dvojicí Matamar. Po jejich boku odehrál mnoho společných akcí. Později se s nimi také aktivně podílel na produkci stejnojmenné radioshow vysílané na více než 70ti stanicích po celém světě. Na nějaký čas si dal od DJského řemesla pauzu a věnoval se živému vystupování jako zpěvák a kytarista v několika hudebních uskupeních a formacích, avšak po kouzlu úderných elektronických beatů se mu brzy zastesklo a začal pracovat na nové tvorbě a setech, které už však odráží aktuální sound a pohybují se tak ve vodách stylů jako progressive a electro house.

Symbolicky 10 let od jeho prvních DJských zkušenostech tak přichází na scénu "TEDD" a to v plné síle, připraven naservírovat tu nejlepší klubovou hudbu do vašich uší.

Tedd
Pete Silver (SK)

Pete Silver pochází z Topolčan, městečka na západě Slovenska, a v současnosti žije v Hannoveru. Věnuje se spíše produkci a základem jeho profesionální kariéry byla spolupráce s německou značkou No Border Recordings, která začala v létě roku 2009. Jeho první skladby "She Is The Morning Sun" a "Corona" byly vydány známou španělskou trance značkou Only One Records. Byly podporovány několika známými superstar DJi.

Peteův styl by mohl být definován jako atmosférický a snový uplifting trance s unikátními synťáky a velmi originálními melodiemi.

 
Trance Academy v půlce listopadu v Praze

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016