PARTYINFO

 

REPUBLIC ARTISTS W/ SAYTEK LIVE (UK)

Datum konání:
19.11.2016 - sobota
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Thomas Tesla (UK), Kirill Astra (RU), Whitey (UK), Justin Saunders (UK), Lillou, Deff
Live:
Saytek (UK), Nick Elia (UK)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 22:00, vstup: 100,- Kč do 23:00 / poté 150,- Kč
 
 
Na sobotní párty Republic Artists se představí Saytek live

Londýnský kolektiv a label Republic Artists se vrací do Prahy na předposlední párty tohoto roku. Akce se tradičně koná ve všech třech patrech klubu Chapeau Rouge a to v sobotu 19. listopadu.

 

Role headlinera se tentokrát ujal britský live performer Saytek, který u nás minulý rok vystoupil vůbec poprvé. Josep Keevill aka Saytek byl v roce 2013 nominován britským magazínem DJ Mag v kategorii Best Live Act, ten samý rok vyhodnotil časopis Mixmag jeho nahrávku "Live on Cubism" jako album měsíce. Saytek vystupoval v mnoha významných místech po celém světě, napříkad v klubech Tresor, Goldengate, Fabric, Space nebo v legendárním The End. Během své desetileté kariéry vydal přes 200 originálních tracků a remixů na respektovaných labelech, mezi které patří i Fabric Records, Soma, Bedrock, KMS, My Favorite Robot, Wiggle, Monique nebo Cubism. Saytek zahraje naživo dvouhodinový tech house / techno set za pomoci analogových strojů Korg, Roland a Elektron.




Na druhém pódiu se představí "UK Roland artist" Nick Elia, který zahraje DJ/live hybrid set za použití mašinek Roland TR-8 a TB303. Nick se kromě elektroniky podílel na projektech akustické a vážné hudby ve studiích ve Velké Británii a Německu. Je lektorem SAE institutu na univerzitě v Surrey a na univerzitě v Keele. Jeho třítrackové EP, vydané u Republic Artists Records, bylo hráno a podporováno mnoha důležitými umělci jako např.: Spartaque, Paco Osuna, Dubspeeka, Jon Rundell, Melokolektiv, Lee Walker, Tiga nebo Hannah Wants. Track "Glue" byl hrán na stanici BBC Radio 1.




Thomas Tesla, šéf Republic Artists Records, se tentokrát postará o tříhodinový warm-up set. Během posledních let vystupoval v mnoha londýnských klubech, mezi které patří Fire, Lightbox, Crucifix Lane, Steelyard nebo Egg. Naživo zahrál i v berlínském Tresoru, španělské Amnesii a na dalších místech po celé Evropě. Na triku má povedený remix pro Nikola Galu, který vyšel na Republic Artists Records a několik singlů na Wasabi Generals, Tanztone nebo Nightphunk.




Z Londýna dále přiletí Whitey a Justin Saunders, častí hosté RA akcí, a nebudou chybět ani domácí stálice Kirill Astra, Lillou a Deff.

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016