PARTYINFO

 

CREATIVE 10TH ANNIVERSARY

Datum konání:
04.11.2016 - pátek
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
El Mundo (8 Bit, DE), Kichi Kazuko (UA), Subgate, Rob Smile, Tibiza, Schwings Project, Marty Fish, Nkyp, Taada
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 23:00
 
 
El Mundo a Kichi Kazuko na 10. narozeninách párty Creative

První listopadový pátek 4.11. oslaví klubovka Creative významné 10. narozeniny, na kterých se představí kromě současných rezidentů a členů Creative Events crew také zajímaví narozeninoví hosté.

 

Během 10ti let své existence se tento pražský event zapsal do pamětí clubberů nejen v české metropoli. Ve svém domovském klubu Chapeau Rouge hostil respektované zahraniční umělce, mezi které patří například Dema, Paride Saraceni, Eric Sneo, Ida Daugaard, Hot X, Mihai Popoviciu, Hollen, v rámci větších akcí představil poprvé v ČR producentská esa Butche a Guy Jaye a odprodukoval několik zajímavých konceptů v rámci této párty mimo svůj domovský klub.

Creative

Hlavním hostem 10. narozenin, které proběhnou na 2 pódiích, bude osobitý berlínský producent El Mundo vydávající na prestižních labelech, jako jsou Get Physical Music, Bondage Music, KNM nebo Recovery Tech. Během své kariéry se představil po klubech celého světa a na eventech, mezi které patří například Awakenings nebo Welcome to the Future. Jeho premiéra v ČR bude stát rozhodně za to! Druhým zahraničním hostem bude sympatická ukrajinská DJane Kichi Kazuko, jejíž popularita v její rodné zemi díky pestrým setům pohybujícím se na pomezí stylů tech-house, deep-tech a techno roste, a již několikrát se představila i za jejími hranicemi.

O support na dvou pódiích se budou starat současní rezidenti tohoto eventu Subgate, Rob Smile, Tibiza, Schwings Project a hosté Marty Fish, Nkyp a Taada!

Kompletní informace naleznete zde a na www.chapeaurouge.cz.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016