PARTYINFO

 

MONOLITH 2

Datum konání:
04.11.2016 - pátek
Místo konání:
Praha - Hala 10
DJs:
Raär (FR), Brothers Black (UK), Adam Sinclair (UK), Fatty M (Komiks), dMIT.RY (Neo Violence), Oliver Torr (XYZ Project), Filip Asajj (XYZ Project), Diskotheker (Saturn)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 22:00
 
 
Monolith 2 otevírá své brány již potřetí

Pop-up klub Monolith 2 pod vedením XYZ Project otevře tento pátek 4.11. Klub čekají hned dvě novinky. Jako první je místo konání. Monolith 2 našel své útočiště na známém místě pro podobné akce, v industriálním ráji Kolbenovy ulice, v zatím neznámé Hale 10, která byla ještě donedávna v normálním provozu.

 

Jako druhou novinkou je XYZ-2, speciálně navržený ovladač, kterým budou moci návštěvníci ovládat světelnou laserovou instalaci a měnit tak její podobu. Předchozí ovladač XYZ-1 byl k vidění na Monolithu 2 v Hale 36, na XYZ Showcase na Stalinu a na nedávném HALALU 36.

Na Monolith 2 tentokrát přijal pozvání nedávný francouzský lo-fi house objev Raär, berlínští Brothers Black, které jste měli možnost vidět minulý týden například v Boiler Roomu, a také vinylový a syntezátorový nadšenec Adam Sinclair z Londýna, jehož první release vydal právě XYZ Project pod svým relativně novým labelem. Headlinery také podpoří bohatý tuzemský support, konkrétně dMIT.RY, šéf labelu Neo Violence, který nedavno začal distribuovat svou muziku skrze vážený londýnský label Lobster Theremin, náš oblíbený showman a komik Fatty M ze seskupení Komiks a Oliver Torr a Filip Asajj z XYZ Project. Celý večer zakončí nespecifikovatelný biologický organismus Diskotheker, jehož původ jsme vystopovali až na Saturn.

XYZ se za poslední rok, a především od posledního otevření Monolithu 2, dostali do povědomí české umělecké a hudební scény. XYZ Project je seskupení čtyř umělců, jejichž spojení vytváří neobvyklou symbiózu. Tento rok na jaře vznikl i stejnojmenný label, pod kterým aktuálně vydali první kazetu s remixy Andělem oceněného HRTL.

Od posledního Monolithu 2 byly jejich instalace k vidění v berlínském klubu IPSE, na Harmony open air v MeetFactory, Polymetrik 2 v Potsdamu, na XYZ showcase na Stalinu: s hudebním doprovodem členů XYZ Project - Olivera, Dominika a Filipa.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016