PARTYINFO

 

MARK KNIGHT PRES. ALL KNIGHT LONG

Datum konání:
22.09.2017 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Mark Knight (UK), Airto
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 23:00, vstup: předprodej: 360,- Kč + poplatky GoOut: https://goout.net/cs/listky/mark-knight-all-knight-long/wlbb/, TPro: http://www.ticketpro.cz/jnp/hudba/kluby/2084265-mark-knight.html, NoD 380,- Kč, na místě: 450,- Kč
Line-up:
23:00 - 0:30 Airto
00:30 - ?:?? Mark Knight (UK)
 
 
Mark Knight si na dnešek připravil šestihodinovou show
Mark Knight přiváží do Roxy exkluzivní noc All Knight Long

Legenda house music, těžká váha DJského ringu, producent nominovaný na Grammy a majitel Toolroom Records Mark Knight se vrací do Prahy. Po svém vyprodaném vystoupení na narozeninách Climaxu v roce 2015 si připravil na září 2017 něco opravdu speciálního. All Knight Long bude ojedinělá klubová noc pouze a jen v režii mistra svého řemesla Marka Knighta. Předprodej začal v pátek 10. března v 11:00 přes MY ROXY. Pro registrované s 10% slevou prvních 24 hodin. Poté i v ostatních předprodejích.

 

Mark Knight působí dojmem legendy a pioneera elektronické scény, ale nenechte se zmást. Nekonečné množství releasů, úspěšných remixů, koncept Toolroom Live a residence po celém světě jsou výsledky teprve 33letého Marka během 12ti posledních let na taneční scéně. Mezi nejznámější počiny londýnského producenta a DJe patří společný remix s Funkagenda Garnierova "The Man With The Red Face", spolupráce s Underworld ("Downpipe") či remix pro Faithless ("Sun To Me").

Mark Knight

Mark je zakladatelem jednoho ze stěžejních labelů Toolroom, který v posledních letech objíždí zeměkouli s projektem Toolroom Live a šíří svůj typický sound na pomezí energické house music, stylu tech-house a v současnosti i se špetkou aktuální UK garage. Doma je v londýnském klubu Ministry Of Sound a pod stejnojmennou rádiovou stanicí vysílá i svou pravidelnou show Toolroom Knights.

Hudební přesah a kvalitu jeho producentských "skills" dokazuje i spolupráce na albu Black Eyed Peas - "The End", která mu vynesla nominaci na Grammy nebo spolupráce se zpěvačkou Skin ("Nothing Matters"). 22. září bude ovšem patřit pouze a jen Marku Knightovi a jeho fanouškům. All Knight Long set bude další milník české klubové scény v Roxy.

FB Event


Audio:

Mark Knight - "Pete Tong Evolution Guest Mix"

Video:

Mark Knight w/ Funkagenda – "Man With The Red Face"

Mark Knight - "Space Ibiza DJ Set @ DanceTrippin"


http://www.djmarkknight.com/

www.roxy.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016