PARTYINFO

 

TRANCE CITY WITH ECO (PRODUCER SET)

Datum konání:
17.06.2017 - sobota
Místo konání:
Praha - Uhelna
DJs:
ECO (USA), Francoa Le Geue, Martin Otray, Rossignol, Prajdy, N-Rico
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start:20:00, vstup: 280,- Kč
 
 
Americký producent ECO v červnu v klubu Uhelna

Dámy a pánové, je nám velkým potěšením vám oznámit, že 17.6. 2017 vystoupí v Praze poprvé DJ Eco! Tento americký DJ a producent, momentálně žijící ve městě New York, je některým milovníkům trance music již velmi dobře znám, některým možná méně. Na trance scéně však Eco není žádným nováčkem, dostává se mu velké podpory například i od Armina van Buurena a vystupoval na velkých, světově známých akcích Ultra Music Festival, Electric Daisy Carnival, Electric Zoo a A State Of Trance.

 

Na konci roku 2016 vydal své druhé album Wolves, které bylo vyhlášeno nejlepším "artist albem" roku 2016. Tímto vítězstvím tak překonal světové špičky, jakými jsou například Ferry Corsten, Markus Schulz, Alex M.O.R.P.H. nebo The Thrillseekers. Eco je charakteristický zejména svým emotivním progressive a uplift trancem a my navíc budeme mít možnost slyšet jeho exkluzivní "producer set". Tento večer doplní ještě další čeští DJs, kteří budou oznámeni postupně každý týden.

Trance City


Už teď můžeme prozradit, že večer začne dvouhodinovým warm-up setem a skončí vinyl classic setem, takže rozhodně je na co se těšit. Klub Uhelna (dříve Magnum) prošel menší rekonstrukcí a my se tak můžeme těšit na čisté a příjemné prostory, obohacené o nový světelný park, lepší zvuk, novou stage a hlavně na skvělý trance!

Trailer
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016