PARTYINFO

 

THE DRUM & BASS WEEKENDER

Datum konání:
26.05.2017 - pátek
Místo konání:
Praha - Storm
DJs:
Main stage: Crissy Criss w/ Harry Shotta & MC Stormin, Nicky Blackmarket w/ Shabba D & Fearless, Dominator, Azza, Grima, TNA, North Base w/ IC3, Basslayerz & Ragga Twins, Ruffstuff w/ Dreps, Inter w/ Deefa, Warden & Boylan w/ Impact & Jwilz, Ekz w/ Purkal
2nd stage: Big Kid & Feline Reflex, Broaderline, Didz, Estated & JNB, Hyper Fizix, Nuborn, Piggy, Rutz, Scopex & Illist, Snowy, Alman, Biggz, D-raw, Karnage, Kinetik, Sammy C, Walker
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 21:00, vstup: 660,- Kč https://goout.net/cs/listky/crissy-criss+harry-shotta+dalsi/dheb/
 
 
The Drum & Bass Weekender už tento víkend v klubu Storm

Dvoudenní mejdan s nejnabitějším line upem, který jste kdy ve Stormu mohli zažít! Drum & Bass Weekender nabídne taková jména jako DJ Hype, Shimon & Benny L, Sub Zero, Nicky Blackmarket, Annix, Crissy Criss a mnoho dalších. Vstupenky zakoupíte v síti Goout ve speciální limitované edici pro ČR.

 

Páteční večer nabídne hromadu jmen z UK, jako jsou Crissy Criss, DJ, producent a jeden z nejdůležitějších ambasadorů DNB žijící v Londýně, mezi jehož nejznámější věci patří masivní album "Give You The World" s Youngmanem a track "Create the Future". Po jeho boku si stoupne MC Harry Shota, jeden z nejtalentovanějších MC Anglie a člen SASASAS MC Stormin. Dále nastoupí oldschooller Nicky Blackmarket spolu s MC Shabba D a Fearless; Dominator, Basslayerz & Ragga Twins a mnoho dalších.




Sobotní line up není o nic méně zajímavější. Těšit se můžete například na jednu z největších světových drum & bass legend - DJe Hype! Hype působí též jako producent, který začal produkovat již v roce 1989 a má na svědomí např. track "Shot In The Dark" z roku 1993. Další z headlinerů je Shimon, označován také jako zlatý kluk Ram Records, má na svém kontě několik hymen, díky kterým je známý po celém D´n´B světě. Jmenujme například "Body Rock", "Hush Hush", "Night Flight", "The Shadow Knows", "The Predator", "Quest" či "Screamer". Během této noci vystoupí po boku DJe a producenta Benny L a MCho Fearless. Nesmíme opomenout také projekt Sub Zero a jump-opové kluky Annix. Nenechte si ujít tento jedinečný víkend, který se zapíše do historie klubu Storm!

Více informací naleznete na Facebook události Stormu či v oficiální události pořadatele.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016