PARTYINFO

 

TRANCE CARNEVAL IN PRAGUE W/ MADWAVE, JASE THIRLWALL AND MORE

Datum konání:
02.09.2017 - sobota
Místo konání:
Praha - P.M. Club
DJs:
Madwave (CH), Jase Thirlwall (UK), John Gregory (UK), Magnetic Point (PT), Dreamseekers (RU), Paul Steiner, Regix, Skyneth
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start 21:00, vstup: 200,- Kč
 
 
Trance Carneval na konci prázdnin v P.M. Clubu

Na konci prázdnin v sobotu 2.9. 2017 bude nově zrekonstruovaný P.M. Club nacházející se v Praze na adrese Trojická 10 poblíž Palackého náměstí hostit akci Trance Carneval. Jak již název napovídá, bude se jednat o taneční párty zaměřenou na trance music. Hlavními hvězdami večera budou mezinárodní DJové Madwave ze Švýcarska a Jase Thirlwall z Velké Británie. Dále též vystoupí John Gregory, Magnetic Point, Dreamseekers, Paul Steiner, Regix a Skyneth. Můžete se tedy těšit na nabitou trance párty, kde kromě kvalitní hudby nebude chybět ani laser show a projekce na velké plátno. Klub bude otevřen od 21:00 a vstupné je symbolických 200,- Kč.

 

MADWAVE (CH)

Madwave je považován za jeden z pilířů švýcarské trance scény. Tento profesionální umělec zaujal tím, že se stal vizionářem své doby v evolučním světě hudby. Již od útlého věku jevil zájem o taneční hudbu a tvořil své první vinylové sety. Následně absolvoval impozantní kariéru a může dnes tvrdit, že je lídr nové trance generace ve Švýcarsku. Energií, jíž nepřestává rozdávat zpoza mixovacího pultu, jen potvrzuje svou pověst osobitého umělce s jedinečným zvukem, který zaujme dav. A prostřednictvím své vlastní produkce udává rytmus na celém světě. Jeho skladby hrají velké mezinárodní hvězdy jako Armin van Buuren, Paul van Dyk, Markus Schulz nebo Aly & Fila. A i jako DJ je velmi aktivní. Nechybí na žádné významné akci ve Švýcarsku a hrál skoro ve všech zemích Evropy a také na ostatních kontinentech. V jeho portfoliu nechybí takové mega festivaly jako Love Parade, Nature One, ADE či Street Parade, ke které již třikrát namixoval oficiální kompilaci. I přes své úspěchy zůstává Madwave pokorným člověkem oddaným hudbě, který si jde za svými sny.

JASE THIRLWALL (UK)

Jase Thirlwall je skotský DJ a producent, který se během několika málo let dostal na světovou trance scénu, na kterou zaútočil se svým různorodým energickým soundem, který vychází u předních vydavatelství jako Armada, Kearnage, Outburst a především Mental Asylum. Jeho velký průlomový okamžik nastal v roce 2013, kdy jeho singl "Freaked" zaznamenal úspěch v hitparádách i playlistech DJs a trance fenomén Armin van Buuren zařadil tento track na svou legendární kompilaci "Universal Religion". V dalších letech následovaly další úspěšné skladby, které dosahovaly vysokých rotací v rádiích a taktéž je hráli přední DJs světové trance scény jako Bryan Kearney, John O’Callaghan či Simon Patterson. Poté, co Jase rozšířil katalog svých hitů, tak se zvedla poptávka i po jeho DJ setech. Jeho všestrannost mu umožňuje hrát euforické sety, ale i uplifting či tech trance. Ve Velké Británii již hrál na velkých festivalech jako Trance Sanctuary, Goodgreef, May-Day nebo Colourfest a jeho kalendář je plný i klubových událostí. Mezinárodně je také velmi aktivní, Jase již diktoval rytmus na tanečních plochách v Irsku, Holandsku, Itálii, Polsku či na Ibize a taktéž na akcích v Asii, Austrálii a Americe. Již dva roky po sobě se Jase umístil v žebříčku Trancepodium Top 100 DJs a letos jste ho mohli slyšet na Luminosity Beach Festivalu.

JOHN GREGORY (UK)

John Gregory je progressive trance DJ a producent z Velké Británie. Svou tvorbu vydává na labelech jako Above All Records, Mondo Records, Blue Soho Recordings, D.MAX Recordings, Nueva Recordings či Addictive Sounds. Průlom pro něj přišel v roce 2015, kdy jeho track "Illuminate" prorazil do Beatport Trance Top 100. Od té doby jeho skladby podporují taková jména jako Alex M.O.R.P.H., M.I.K.E. Push, Simon Moon či Kristina Sky. Hrál již na akcích Trance Sanctuary, Elevation Audio v Ministry Of Sound či v O2 Academy, ale také v Amsterdamu nebo na Ibize.

MAGNETIC POINT (PT)

Magnetic Point, portugalský DJ a producent, je zástupcem prestižních labelů Mental Asylum Records, Grotesque Music či Critical State. A hned svým prvním releasem "Future Design EP" zaznamenal úspěch v podobě ASOT playlistu a supportu od takových jmen jako Armin VanBuuren, Alex M.O.R.P.H., John Askew, Sean Tyas, Talla 2XLC, Vini Vici, Jordan Suckley nebo Standerwick.

DREAMSEEKERS (RU)

Rychle rostoucí projekt ruského producenta a DJe žíjícího v Praze. Jeho sety jsou plné nádherných melodií a energie upligtingu a psy trancu. Po pouhých dvou letech od jeho debutového singlu se jeho hudební produkce objevuje v prestižních radioshows jako ASOT či FSOE a jeho tracky podporují přední jména scény jako Armin Van Buuren, Aly & Fila, Sean Tyas, Darren Porter, Manuel Le Saux a další.

PAUL STEINER (CZ)

Český DJ a producent Paul Steiner se narodil v Trutnově v roce 1981. Je na tuzemské scéně nováčkem, který se na začátku tohoto roku blýskl debutovým singlem u Beyond The Stars Recordings. A právě teď vydává na tomtéž labelu další track. Má vlastní radioshow na rádiu Trance-Energy. Jeho styl je spíše poklidnějšího rázu ve stylu uplifting trance, má rád euforické skladby a intenzivně prožívá děj hudby.

REGIX (CZ)

Lukáš Soukup alias Regix se narodil v roce 1988 v Kraslicích a produkuje elektronickou hudbu již od roku 2001. Nejprve začal s vlastní tvorbou v Magix Music Makeru, poté přešel na FL Studio. Od roku 2016 se taktéž věnuje DJingu. Hraje převážně trance, který ho absolutně pohltil a chce u něj zůstat i nadále a nechce se přizpůsobovat aktuálním trendům tak, jak to dělají jiní DJové.

SKYNETH (CZ)

DJ a producent Filip Zagora říkající si Skyneth se narodil v roce 1987 v Krnově a již 6 let se aktivně věnuje produkci trance hudby. Mezi jeho nejúspěšnější tracky patří "One Way To Paradise" a "One Year Of Pain" vydané u Sync Diversity Records. V budoucnu by se chtěl více věnovat DJingu a hlavně se zdokonalovat v hudební produkci.

Rozlehlý klub po rekonstrukci s kapacitou 700 návštěvníků
3 bary s příznivými cenami
8 DJs, mezinárodní line-up
Světelná laser show
Projekce na plátno 10 x 10 metrů
Kuřárna uvnitř klubu
Fotbálek

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016