PARTYINFO

 

KAČEŘI

Datum konání:
18.08.2017 - 19.08.2017
Místo konání:
Březnice - Horčápsko - open air
DJs:
Lexlay (ESP), B-Complex (SK), Džejár, Pavel Bidlo, Duff, Meli, Stanjah, Robo, Ona, Krastra sound, Magenta, Czaryfug, Biodan, Steen, N.Dee, Šlapy, Tom P, Wasily
Live:
Tata bojs, Vypsaná Fixa, Skyline, E!E, Jiří Schmitzer, Elektrick Mann, Lety mimo, Parallel Activity, Nástroj snahy, Zlomená 14, Uninvited, Pindy z gyndy, Sour bitch, Donnie Darko, Molotov Party, Duo Sympaťáci, Kuba Ročňák, Chrizz & DJ Lynx, Hang drum
Info:
http://www.kaceri-festival.cz...
Popis:
start: 17:00, vstup: 400,- Kč předprodej GoOut: 1url.cz/5ts3F, Březnice infocentrum, tabák U Nuslů, Příbram Cowárna, Rožmitál infocentrum, Dobříš infocentrum, Milín knihovna, 450,- Kč (víkend), 200,- Kč (pátek), 300,- Kč (sobota) na místě
 
 
Festival Kačeři slibuje víkend plný kvalitní muziky

V termínu 18. - 19. srpna se festivalová louka v obci Horčápsko u Březnice oblékne do hudebního kabátu. Stane se tak v rámci 12. ročníku festivalu Kačeři, kde své umění předvedou české i zahraniční hvězdy. Nabitý line-up láká mimo jiné třeba na Tata Bojs, Vypsanou fiXu a Skyline. Chybět tradičně nebude ani doprovodný program, který nabídne odpočinkové zóny i bohaté sportovní vyžití.

 

Letošní ročník festivalu Kačeři slibuje opravdu nabitý hudební program, celý víkend se na pódiích bude střídat jedna hvězda za druhou. Po mnoha letech hledání termínu letos vystoupí populární pražská partička Tata Bojs, která přiveze všechny své zaručené hity. Oblíbená kapela Vypsaná fiXa fanouškům představí dobře známé hitovky i songy z nového alba. Návštěvníci se po třech letech dočkají i energických Skyline. Domácí parta E!E po loňské pauze zase rozjede svou tradiční páteční punkovou show. Na alternativ stage vykouzlí úsměvy na tváři písničkář a herec Jiří Schmitzer. Neméně zajímavé bude i vystoupení legendárních Elektrïck Mann nebo oblíbené skupiny Lety mimo.

Kačeři

Na své si přijdou i ti, kteří nepřestávají lovit ty nejlepší dýdžejské sety. DJské pódium ovládnou mistři svého řemesla ze Španělska, Slovenska a České republiky. Headlinerem letošního ročníku bude barcelonský DJ Lexlay, který vystupuje po celém světě. Další velkou star bude nejúspěšnější drum and bass slovenský DJ B-Complex. Zahraniční headlinery pak solidně doplní i české stálice. Návštěvníci se mohou těšit třeba na svojšického guru DJ Džejár, house legendu Pavla Bidlo, známý projekt Parallel Activity a spoustu dalších DJs z celé republiky.

Kačeři

Jako každý rok bude pro návštěvníky připraven i bohatý doprovodný program, ze kterého si každý vybere aktivitu přesně podle svého gusta. Pro chvíle odpočinku bude k dispozici chill-out zóna, rodiče zajisté ocení i dětskou zónu. Sportovní nadšenci se budou moci zúčastnit fotbalového či volejbalového turnaje. Chybět nebudou ani krásné Jäger hostesky, které budou návštěvníky občerstvovat ledově namraženým Jägermeisterem ve dne i v noci.

Kačeři

Pokud si chcete užít víkend plný kvalitní hudby a dobré zábavy, dorazte v termínu 18. –19. srpna na louku v obci Horčápsko u Březnice v okresu Příbram, kde se odehraje 12. ročník festivalu Kačeři. Více informací na www.kaceri-festival.cz/.

 
Festival Kačeři ovládnou hudební hvězdy

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016