PARTYINFO

 

MY NAME IS TECHNO

Datum konání:
30.09.2017 - sobota
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
DisX3 (Tresor / Konsequent, DE) aka Alexander Kowalski, Quickie (Cosmic Trip / Radicals Production), Smuk (CZ Beat / Duality DJs), LamyCZ & Shimita (TechnoConnection), Wossa 82
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 20:00, vstup: do 21:00 100,- Kč / poté 160,- Kč
 
 
Alexander Kowalski headlinerem My Name Is Techno

Hola hola, techno volá. Zapište si do svých párty diářů sobotu 30. září, kdy nás po zhruba 4 letech přijede navštívit na večírek My Name Is Techno host, který zde již vystupoval. A musím říci, že se jednalo o jeden z mých nejsilnějších hudebních zážitků. Každý, kdo se zajímá o elektronickou muziku, zcela jistě zná jméno geniálního producenta a DJe Alexandera Kowalskiho.

 

I tentokrát přijede Alexander Kowalski, ale tentokrát vám ho představíme v trochu tvrdším a svižnějším kabátku. Těšte se s námi po dlouhých letech na vystoupení jeho alter ega a projektu DisX3! Mnozí technaři a pamětníci zcela jistě vědí, o co se tu jedná, a hlavně co je čeká. Pod projektem DisX3 vydával své tracky hlavně na labelech Tresor, Kanzleramt a samozřejmě na jeho vlastním labelu Konsequent. Jednalo se vždy o velmi osobitý, svižný, temný techno sound. Máte jedinečnou možnost slyšet tento projekt opět naživo a užít si ho na plný pecky. Už tato šance možná nebude. Projekt DisX3 byl už před lety uložen k ledu. Alexanderovi to nedalo a díky 25. výročí založení projektu DisX3 a labelu Konsequent, které bylo před pár týdny, se rozhodl opět vydat pod touto značkou nějaký nový "fresh techno stuff" a zároveň odehrát i pár raritních vystoupení. A jedním z těchto míst bude právě Praha a MY NAME IS TECHNO.

Alexander Kowalski

Samozřejmostí je kvalitní český DJ support v čele se severočeským techno mágem a čarodějem za gramcema DJem Quickiem, známým především z festivalu Cosmic Trip a Radical Productions. Dále vystoupí DJ Šmuk z Duality DJs a dříve CZ Beat, následují severočeští LamyCZ & Shimita ze seskupení TechnoConnection DJs a line-up uzavírá českolipský DJ Wossa82 hrající dlouhá léta pod seskupením Northspace.cz a nyní pod Vychytane.cz.

Čeká nás noc plná kvalitního techna v čele s legendárním projektem DisX3 a vy si nenechte tuto událost rozhodně utéct. Bude to "pure underground". My se na vás moc těšíme a 30. září v klubu Cross na viděnou a na slyšenou.

LamyCZ (TechnoConnection)

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016