PARTYINFO

 

ATMO W/ FISH DON´T LIKE MILK LIVE (CZ / ISL)

Datum konání:
22.11.2017 - středa
Místo konání:
Praha - Vila Štvanice
DJs:
Pierre, Josef, Ahz
Live:
Fish Don´t Like Milk (CZ / ISL), VJ Michal Štochl
 
 
Středeční párty Atmo opět se vzácným hostem na Štvanici

Listí padá, je třeba zalézt ke kamnům. Podzimní Atmo uvítá hosta, který atmosféru rodinnýho kruhu kolem krbu, kamen, či jiného zimního slunce zná velmi dobře. Léta totiž pobývá na Islandu. Po tamějším rodákovi Muted, jehož jsme slyšeli na jarním dílu Atma, tak uzavíráme minisérii spojenou s tímto jedinečným ostrovem.

 

Tomáš Peřinka, skrývající se za tajemným projektem Fish Don´t Like Milk, pochází z Varů, kde odkojen Pink Floydy, technem, ambientem, jazzem, ale i noisem a corem začínal pořádáním poslechových večírků a působením ve fast core owerviolence kapel jako kytarista. Před osmi lety se částečně přestěhoval na Island a tvořil nejprve v ambientních projektech Eless, P9.2 a Absolut Kaput, než zakotvil ve Fish Don´t Like Milk. Většina tvorby vznikla v Reykjaviku, a jak sám uvádí, jako rozjímání nad stavem světa a smyslu lidské existence. "Lidi, co navštívili Island a poslechnou si moji tvorbu, tak je vrací zpátky na ostrov..." Mezi Tomášovy producentské zásahy patří účast na kompilacích Petroglyph Music v Norsku, Linenoise v Americe a Möller Records na Islandu.

Jedinečné live vystoupení Fish Don´t Like Milk 22. listopadu ve Vile na Štvanici doplní Tomášův kamarád VJ Michal Štochl se svými kolážemi a tradiční support Josef, Pierre a Ahz.

Přijďte se posadit!

"Od noisu k vnitřnímu tichu"


FISH DON´T LIKE MILK live (CZ/ISL)

https://soundcloud.com/fishdontlikemilk

https://fishdontlikemilk.bandcamp.com/

https://www.mixcloud.com/tomas-perinka/

VJ Michal Štochl

https://www.youtube.com/watch?v=mYqD_iWELEg

https://www.youtube.com/watch?v=yXWjegzNK8M

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016