PARTYINFO

 

SILVESTR 2017/2018

Datum konání:
31.12.2017 - neděle
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Loutka, Enrico, Tommy Rogers, Subgate, Billy Bright, Pierre Marco, Raju, Rio, Nicolas V, Roberto Chochola, Sylon, James Lurk, Marty Fish, Faith, Pietros, Michael J, Yoppa Parrot, Jumper, Smoke, Peet Sanders, Zendi, Sweder, Jumbo, Beda, Madelaine, Finidi, Phil Crow, Czechmike
Info:
http://www.studio54.cz
Popis:
start: 23:00
 
 
Studio 54 hlásí jednu z nejdelších silvestrovských oslav

28 vystupujících, více jak 24 hodin non-stop hudby a přivítání Nového roku ve velkém stylu - to je Silvestr 2017 ve Studiu 54! Silvestrovské oslavy tu budou již za několik dní a pokud si budete chtít užít jeden z nejdelších silvestrovských mejdanů v metropoli, Studio 54 by pro vás mělo být jasnou volbou.

 

Za mixem se kromě hosta v podobě domácí house legendy Loutky, představí 27 rezidentů tohoto klubu, kterými budou Enrico, Tommy Rogers, Subgate, Billy Bright, Pierre Marco, Raju, Rio, Nicolas V, Roberto Chochola, Sylon, James Lurk, Marty Fish, Faith, Pietros, Michael J, Yoppa Parrot, Jumper, Smoke, Peet Sanders, Zendi, Sweder, Jumbo, Beda, Madelaine, Finidi, Phil Crow a Czechmike.

Těšit se můžete na speciální back2back sety vystupujících, kteří vás provedou z toho starého roku se 17 na konci do toho Nového! Slavit se bude ve velkém stylu a pokud nechcete na tomto večírku chybět, určitě dorazte!

Kompletní informace naleznete na www.studio54.cz.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016