PARTYINFO

 

SUPERDANCE

Datum konání:
16.02.2018 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Milk & Sugar (DE), Tocadisco (DE), Tomcraft (DE), Michael Burian, Subgate, Nick Hardin, Roberto Chochola, Switch2Smile (SK), Andre Lesu, O Jey Bee, Bodymovin, Andre Yreli, DMNK85 (DE), Stanjah, Mathew Kesl
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
vstup: předprodej: 350,- Kč + poplatky, VIP: 750,- Kč + poplatky www.ticketstream.cz
 
 
Párty Superdance odstartuje již dnes
Párty Superdance s mezinárodní účastí je za dveřmi

Již v pátek 16.2. 2018 se v pražském klubu Mecca sejdou světoznámí umělci elektronické hudby na prvním vydání klubové noci jménem Superdance. Line-up je nadupaný, důvodů k oslavě hned několik. Vzhledem k velkému zájmu o akci doporučujeme předprodej v síti Ticketstream.

 

MILK&SUGAR oslaví 20 let fungování svého projektu, který vydal světoznámé hity jako "Hey Na Neh Nah", Let The Sun Shine In, "Canto Del Pilón" nebo "Summertime". Zcela zaslouženě si mohou připsat na své konto Dance Music Award! Shlédněte video "20 YEARS OF MILK&SUGAR" a videopozvánku do Meccy:




TOCADISCO se vrací do pražské Meccy po devíti letech a nejen proto si připravil speciální "Past-To_Present Set". Uslyšíte hity a remixy jako "Morumbi", "Sunglasses At Night" (Tiga), "Body Language" (M.A.N.D.Y. and Bookashade), "In My Arms" (Mylo)", "Walking Away" (The Egg), "Regret" (New Order). Za své album "Solo" získal Tocadisco MTV Music Award. Shlédněte jeho TOP 5 zde:




TOMCRAFT zná Prahu velmi dobře - má ji rád. Přestože se nyní odstěhoval do Itálie, vždy se rád do Čech vrací. I z tohoto důvodu tento evergreen taneční hudby nesmí chybět po boku dalších hvězd. Tom se snad nikdy nezastaví, aktuálně založil nový hudební label Death By Stereo. Není třeba zmiňovat, že právě on je autorem hitů "Loneliness", "Overdose", "Like A Roller", "Poeple Like Them", "Prosac" a mnoha, mnoha dalších. Tři ocenění Dance Music Award mluví za vše. Shlédněte jeho TOP 5 zde:




Mezinárodní hvězdy se mohou těšit na silný support ze strany Michaela Buriana, Subgatea, Nicka Hardina a Roberta Chocholy. Dále Switch2Smile, Andre Lesu, O JeyBee, Bodymovin, Andre Yreli, DMNK 85, Stanjah a Mathew Kesl.

Další informace najdete na www.superdance.eu a www.mecca.cz.

Instagram: superdance.eu

FB event

 
Únorová párty Superdance představí plejádu hvězd

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016