PARTYINFO

 

SUPERDANCE

Datum konání:
16.02.2018 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Milk & Sugar (DE), Tocadisco (DE), Tomcraft (DE), Michael Burian, Subgate, Nick Hardin, Roberto Chochola, Switch2Smile (SK), Andre Lesu, O Jey Bee, Bodymovin, Andre Yreli, DMNK85 (DE), Stanjah, Mathew Kesl
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
vstup: předprodej: 350,- Kč + poplatky, VIP: 750,- Kč + poplatky www.ticketstream.cz
 
 
Párty Superdance odstartuje již dnes Párty Superdance s mezinárodní účastí je za dveřmi
Únorová párty Superdance představí plejádu hvězd

V pátek 16. února 2018 vám nový dance music event představí mejdan Superdance s účastí světoznámých umělců elektronické hudby. Superdance zavítá do pražského house klubu Mecca, který působí na taneční scéně již řádku let, a není třeba jej dlouho představovat.

 

Superdance má jednoduché, avšak jasné moto: "Důležitější, než samotný žánr, je pro nás kvalita vystupujících umělců". Nejen proto všechny milovníky kvalitní taneční hudby přijedou roztančit následující umělci: Milk & Sugar (hity "Hey Nah Neh Nah", "Let The Sun Shine", "Canto Del Pilon" a další) zde oslaví 20 let fungování svého projektu. 




Tocadisco
(hity "Tomorrow Can Wait", "Soudn of Letting Go" feat. David Guetta, "Morumbi", "Sunglasses at Night", "Nobody likes the records that i play", "Streetgirls" a další) se vrací do Meccy po téměř devíti letech, aby s vámi zažil všechny své hity svým "past to present setem".




Tomcraft
, evergreen taneční scény, (hity "Loneliness", "Overdose", "People Like Them", "Room 414", "Like a Roller", "What Does It Feel Like" a další) vás rozvlní, abyste se s ním mohli přenést do slunné Itálie, kam se stěhuje z bavorského Mnichova.



Svoji účast také potvrdil Michael Burian, který zde představí nejnovější výběr svých aktuálních hitů.




První vlna vstupenek za krásných 250,- Kč v síti ticketstream.cz od 17. ledna 2018.

Veškeré informace a předprodej najdete na www.superdance.eu.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016