PARTYINFO

 

ADDICT#11 - FASHION WEAK EDITION

Datum konání:
16.03.2018 - pátek
Místo konání:
Praha - Sacre Coeur
DJs:
NobodyListen, Sweyn Jupiter (UK, Night Slugs), nrmn (nite vibes), Kewu (Unizone), Pierre (Radio 1)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 21:00, vstup: 400,- Kč
 
 
Addict #11 zahájí Prague Fashion Week ve velkém stylu

DJ NobodyListen se po dvouměsíční odmlce hlásí s dalším dílem famózní párty Addict. V pořadí již jedenácté pokračování Addictu bude mít tentokrát podtitul Fashion Weak Edition a proběhne jako oficiální zahajovací párty a část programu akce Mercedes-Benz Prague Fashion Week. V roli hlavní hvězdy vystoupí londýnský DJ Sweyn Jupiter, který si v Praze zahraje poprvé.

 

Addict #11 se uskuteční v pátek 16. března a jako vždy nabídne především naprosto špičkový hudební zážitek a velice atypickou atmosféru. Celkový dojem bude navíc podtržen opravdu netradičním výběrem místa. DJ NobodyListen totiž nepřestává lovit nové výzvy a rozhodl se, že v tanečních rytmech tentokrát rozpohybuje smíchovský kostel Sacre Coeur.




Autentickou kostelní atmosféru ještě potrhne dokonalý zvuk z extra výkonného soundsystému od L-Acoustics a parádní vizuální doprovod, o který se postará Lunchmeat Studio. Vše pak umocní i fakt, že všichni účastníci párty budou oděni do stejnobarevného oblečení. Doporučeným dress codem je totiž černá barva, která se ke kostelnímu prostředí přímo hodí.

Addict

V roli headlinera se objeví londýnský DJ a producent Sweyn Jupiter, který je součástí velmi uznávaného labelu Night Slugs a spolupracuje s takovými jmény jako Kelela, Danzel Curry, Flirta D atd. V Praze si v rámci Addictu zahraje vůbec poprvé. Neméně zajímavé bude i vystoupení samotného organizátora Jakuba Stracha alias DJ NobodyListen. Všechny přítomné si svými sety zaručeně podmaní i DJs nrmn, Kewu a Pierre. Jako speciální host vystoupí Calin.

Addict
K Addictu kromě dobré hudby neodmyslitelně patří také lahodné nápoje. O pitný režim všech zúčastněných se jako vždy budou v průběhu celé noci starat krásné Jäger hostesky se zásobou ledově namraženého Jägermeisteru. K dispozici bude navíc i 5 barů. Jeden z nich bude v režii barmanů z vyhlášeného pražského podniku Groove Bar.

Addict

Nepřestávejte lovit ty nejlepší zážitky a dorazte na Addict #11, který vypukne v pátek 16. března ve 21:00 hodin v kostele Sacre Coeur. Akce bude trvat až do 5:00 sobotního rána. Vstupenky budou k dostání na místě za 400,- Kč. Prostor má omezenou kapacitu, takže se vyplatí dorazit co nejdříve. Vstup bude povolen pouze plnoletým osobám.

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016