PARTYINFO

 

LIQUID FLIGHTS W/ VANGUARD PROJECT & NEANA

Datum konání:
28.04.2018 - sobota
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
main stage: The Vanguard Project (Spearhead Records), Swayze (CA), Eska & Kamcza, Theya, Blofeld, Runky, SHFT, Fallen Gemini, Stanjah
club stage: Neana (Night Slugs), nkl 94 & Yo Haan, SBSTRD & Vesly, Theya
Live:
visuals: Duck The Mainstream
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 21:00, vstup: 100,- Kč do 22:00 / 180,- Kč poté
 
 
The Vanguard Project a Neana hosty dalších Liquid Flights

Hudební svátek všech fanoušků atmosférického drumandbassu a hutných rytmů bass music v holešovickém klubu Cross se kvapem blíží. Jak je již tomu léta zvykem, pražská Liquid DnB Crew si na další vydání své pravidelné klubové noci Liquid Flights pozvala hned několik zahraničních hostů, kteří se u nás zase tak často neukazují, a jejichž vystoupení by si tedy žádný správný nadšenec do elektronické hudby neměl nechat ujít!

 

Hlavní stage bude tradičně patřit vytříbeným zlomeným beatům, přičemž se celý hudební příběh bude odvíjet ve stylu liquid funku, deepu a soulful drumandbassu. Jako hlavní hosté se zde představí dvojice zvučných producentů, kteří samostatně vydávali jednu pecku za druhou, poté ale dali dohromady společný projekt a začali vydávat ještě větší pecky. Řeč není o nikom jiném, než o uskupení The Vanguard Project. Pod tímto jménem se skrývá dvojice BCee, šéf labelu Spearhead Records, a Villem, který se blýskl svou spoluprací s McLeodem, a následně i samostatně, když vydal řadu úspěšných releasů. Společně tvoří od roku 2016, a od té doby stihli vydat řadu kvalitních tracků na značkách Spearhead, Fokuz a řadě dalších vydavatelství. Jejich tvorba se pohybuje hlavně na vlnách liquid funku, soulful drumandbassu, ale nebojí se zabrousit i do polámanějších rytmů jungle music, je tedy jasné, že nás od této dvojice čeká set plný jedinečných atmosfér a krásných melodií. Jako další hosté se zde představí dvojka Eska & KamCZa, kteří v současné době společně připravují jedinečné parties s názvem Zlomená Scéna v prostorách Café NoNa v Národním divadle. Od nich, jakožto matadorů české zlomené scény, se jistě dočkáme pestré selekce a kvalitního hudebního zážitku. Samozřejmě také nebudou chybět zástupci pořadatelské Liquid DnB Crew. Tu tentokrát zastoupí Theya, Runky, Blofeld, Fallen Gemini a Stanjah, jejichž sety rovněž nenechají nikoho chladným. Je tedy rozhodně na co se těšit!




Spodní sklepní stage bude i tentokrát patřit temnějším rytmům bass music, house music a experimentální elektroniky. Britskou undergroundovou klubovou scénu přijede reprezentovat talentovaný producent a DJ, který si říká Neana. Ten má na svém kontě nespočet skvělých releasů a v současné době se řadí mezi největší talenty a inovátory na scéně. Jako support se zde dále představí dvojka Nkl94 & Yo Haan, kteří reprezentují uherskohradišťskou crew Yolo Until You Die, jenž stojí za mejdany YOLO ve věhlasném klubu Mír. Ve společném setu dále zahrají také SBSTRD & Vesly, a nebude chybět ani Theya jakožto zástupce pořadatelské crew. Na své si tak přijdou nejen nadšenci do zlámaných beatů.




Vesmírná loď Liquid Flights startuje tradičně v sobotu 28. dubna v prostorách klubu Cross ve 21:00. Slunce venku sice napovídá, že se kvapem blíží léto, noci však stále zůstávají chladné, takže neváhejte a dorazte si nechat rozehřát srdíčko velkou porcí kvalitní atmosférické muziky, kterou pro vás každý z vystupujících DJs nachystal.

FB event

Liquid DnB Crew FB Fanpage

 

stanjah

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016