PARTYINFO

 

UNPLUGGED

Datum konání:
24.05.2018 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Face, Tobeas, Janiczka
Info:
http://www.bukanyr.cz
Popis:
start: 22:00, vstup: zdarma
 
 
Multižánrový Unplugged ve čtvrtek na Bukanýru

Tak jak? Jaro budiž pochváleno... Ano, tolik barev, tolik záře, tolik světla a té vůně všude kolem nás. Však už jsme to všichni po té době temna potřebovali jako tu sůl a tak se teď jen s otevřenou pusou a očima dokořán kocháme, necháváme se hezky pěkně rozmazlovat, nasáváme do sebe všechnu tuhle energii a spolehlivě dobíjíme úplně vymlácené baterky, když je to venku konečně na tričko. A také nás to teď všechny táhne tak nějak nenápadně k vodě, viďte? Může být... A s dobrou muzikou k tomu!  Jde jen o to udělat si čas a myslet taky trochu na sebe. Co se třeba ve čtvrtek 24. května po práci utrhnout a zamířit k vltavskému House boatu U Bukanýra, vyhlášenému párty korábu, kde to opravdu žije, a kde na vás pokaždé čeká spousta překvapení? Další díl nekonečného hudebního seriálu Unplugged je totiž na spadnutí, což v praxi znamená hned tři průvodce večerem a pokaždé jiný žánr do vínku, abyste se ani chvilku nenudili. Kdo se na vás tedy bude těšit ve šplouchajících vlnách tentokrát?

 

Jak už na této palubě bývá dobrým zvykem, začneme hezky, začneme zlehka, začneme něžně, začneme poslechově... Pohodlně se tedy usaďte na zdejších sedačkách a vychutnejte si příjemné vyprávění sympatické dámy, co má opravdu vkus i přehled, a proto jsou její sety pokaždé tak vypiplané do posledního detailu a vy na ně můžete vzpomínat v dobrém i po letech. Říká si prostě a jednoduše Janiczka, a při pohledu do kalendáře je více než jasné, že je pro ni toto datum významné i ze zcela jiného důvodu.  Ano, dorazte popřát, určitě jí uděláte radost! Milou oslavenkyni vystřídá chvilku po půlnoci sám rezident této noci DJ Face, což v praxi znamená jediné... Spousta elektronických škatulek pěkně pohromadě a pestrý hudební příběh, který se nejen dobře poslouchá, ale také se na něj skvěle tančí. Zkuste to i vy, čeká vás další vinylová jízda plná novinek z hudebních studií po celém světě. Černé zlato na gramofonech rád roztáčí i třetí vzácný host. Ke svému muzicírování používá už pár let nick Tobeas a před časem ho totálně uchvátila africká rytmika, která vždy a všude tak spolehlivě zhypnotizuje úplně každého, kdo se v dosahu reproduktorů právě nachází... Zkuste si tedy po druhé hodině na vlastní nohy, jak velmi snadno vás právě afro beat i proti vaší vůli dokáže zmanipulovat, jeho sbírka je pro tento zajímavý experiment vážně prvotřídní!


Typická pohoda u líně plynoucí Vltavy, pobyt na náplavce bez újmy na zdraví, oáza klidu, bohatě zásobený bar i parádní muzika, co nezná hranic... Toho všeho se dočkáte klasicky ve čtvrtý čtvrtek v měsíci zásluhou párty Unplugged, tedy pouze za předpokladu, že to vy si uděláte čas. Pamatujte, že Bukanýr zároveň platí za ideální meeting point, tak sem pozvěte své známé a klidně i ty méně známé, než se vám už zase rozutečou po světě za úplně jinými vodními plochami! Těmi slanými...    

Techno.cz: "Nemusíte nás jen číst, přijďte nám říct do očí, co máte na srdci!"

P.S. Další díl párty Unplugged se koná 28. června a tentokrát vám zahrají DJs: Face (techno.cz), Airto a Ascha.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016