PARTYINFO

 

SKYLINE

Datum konání:
12.12.2018 - středa
Místo konání:
Praha - Roxy
Live:
Skyline
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 19:00, vstup: předprodej: 230,- Kč + poplatky GoOut
 
 
Předvánoční mejdan se Skyline bude opět v Roxy

Elektronická parta Skyline ohlašuje svůj každoroční pražský předvánoční koncert, který letos proběhne 12. prosince v Roxy. "Je to už naše tradice, kterou držíme od roku 2006. Vždycky je to pro nás takové slavnostní uzavření koncertního roku," vysvětlují Skyline. Loni byl koncert beznadějně vyprodaný a velkému zájmu fanoušků se bude těšit i letos. Všichni, kdo se těchto večírků pravidelně účastní, už nyní značí do kalendáře datum červeným vykřičníkem.

 

Skyline se pomalu ale jistě připravují na vydání nové desky, již osmé v pořadí, kterou navážou na hodně povedenou nahrávku "Jungle" z roku 2016. Vzešly z ní čtyři úspěšné rádiové singly - "Ocean", "Rave", "Timeless" a "Irie". Připomeňme, že deska "Jungle" získala řadu kladných recenzí a v hudebních cenách Žebřík také ocenění nejvyšší, v kategorii Deska roku. Skyline tak mají laťku nastavenou hodně vysoko.

Skyline

Během letošního roku nabitého klubovými i festivalovými koncerty si kapela našla čas na přípravu nového materiálu. První vlaštovkou z něj byl singl s videem "Till The Morning Comes", který se dočkal velmi pozitivních recenzí. Koncert na sklonku roku tak bude symbolickým rozloučením se starým materiálem a jednou érou.

Letošní novinkou bude navíc i dobročinný aspekt každého z podzimních koncertů, kdy budou 10 korun z každé prodané vstupenky plus výtěžek z tentokráte placeného guestlistu věnovány vybrané regionální charitativní organizaci. V případě pražského koncertu navíc agentura D Smacku U Promotion přidá stejnou částku. Výtěžek poputuje na podporu výzkumu léčby Angelmanova syndromu prostřednictvím Asociace genové terapie, z.s. Tento spolek založili rodiče 1,5 ročního Olivera, kterému bylo toto velmi vzácné genetické onemocnění diagnostikováno začátkem letošního roku.

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016