PARTYINFO

 

FUTURISTIX

Datum konání:
27.10.2018 - sobota
Místo konání:
Praha - Futurum Music Bar
DJs:
Demon stage: Blisargon Demogorgon live (Bhooteshwara Records / Macedonia), Paul B (Forest Freak Records / Netherlands), Akindo (Hedonix / Denmark), Nebokad (Moujuu Records / Germany), Psyrix (Hedonix), Johny Klugaro (Ceel)
Eclectic stage: Chris Sadler (Climax Digital Records / UK), NKYP (Music Please / Bambum.cz), Parallel Activity (Sety.cz) feat. Rich FD on live sax, Jannik Sundo (Tunghoer / Denmark), InfiX (Hedonix)
Live:
VJs Koza, ToFu, Siggy, Alienjedna
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 21:00, vstup: předprodej: 349,- Kč / 399,- Kč na místě

 
 
Sobotní FuturistiX opět psychedelickým zážitkem

Event FuturistiX navazuje na multižánrové párty pořádané partičkou Hedonix již na konci 90. let. Koncept vyzdvihuje hlavně prověřené umělce z celého světa doplněné o dokonalou vizuální stránku. Hedonix je známý svým nadšením, které se přenáší i na tyto psychedelické pumelenice...

 

Po necelém roce se můžete vydat do krásného klubu Futurum v Praze na další díl pravidelné párty FuturistiX. Tentokrát si Hedonix pro vás připravil téma vskutku ďábelské. Inspirováni Dante Alighierim a jeho cestou skrze 9 kruhů pekla, inspirováni světem démonů a světem světla a očistce připraví Hedonix pro návštěvníky 3 rozdílné prostory, kde bude možné zažít strastiplnou a zároveň naplňující cestu Danteho za smyslem života...

Futuristix

Na hlavní, DEMON stage, uslyšíte makedonského démonického headlinera BLISARGON DEMOGORGON, kterého doplní vynikající DJs Akindo, Nebokan a Paul B a v neposlední řadě také Psyrix a Ejczka. Hlavním lákadlem bude kromě hudby hlavně tématicky propracované vydekorování prostoru. Prostor se promění v rudé peklo pomocí moderních technologií, videoprojekce, skvělého zvuku a organických dekorací z dílny vynikajících Nebokad's Dream z Německa.

Futuristix

Pro energetické vyvážení vznikne v horní části prostoru světlem naplněný EDEN, místo, kde putovníci peklem zažijí prosvětlené orgie nebeských sil a nekonečného štěstí skrze barvy, světlo, žaludek a uklidňující hudbu.

Futuristix

Na další eklektické stage vystoupí matadoři české elektronické scény, kvalita podpořená desítkami let zkušeností. Hlavním headlinerem tohoto prostoru bude geniální britský house DJ CHRIS SADLER, dlouholetý rezident noci CLIMAX v pražské Roxy a jeden z nejdéle hrajících DJs v ČR, dále legenda techno undegroundu NKYP a pražská D´n´B partička Parallel Activity se saxofonistou RICH FD. Tématicky headlinery doplní dánský matador Jannik Sundoe.

Vypadá to zajímavě, nesmíte chybět!

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016