PARTYINFO

 

HOUSE 4 ADULTS

Datum konání:
25.01.2019 - pátek
Místo konání:
Praha - 2.patro
DJs:
Cubik & Face (H4A residents), Da Moon
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 22:00

 
 
House 4 Adults v klubovně 2.patro již tento pátek

Dost možná už se k vám ta informace všemi dostupnými kanály dostala... Tedy to samozřejmě pouze v případě, že také rok co rok bojujete ihned po svátcích konzumu s nějakým tím kilečkem tuku navíc. Odborníci totiž tvrdí, že těch kileček bývá tak nějak mezi dvěma a šesti, a velkou roli hraje, zda jste při tom ládování se vyvíjeli i nějaký ten pohyb, nebo jste se jen tak svalili před novou televizi na zánovní sedačku, které s vypětím všech sil obstaral Ježíšek. Ano, sáhněte si do svědomí... Fitka teď praskají ve švech, venku to klouže, takže na běh nemáte ani pomyšlení, zbývá asi už jen ten tanec a je opravdu pouze na vás, zda bude hříšný, divoký, ladný, scénický, nebo úsporný jen tak hezky pěkně z nohy na nohu, abyste se nám náhodou nezadýchali. V pátek 25. ledna si můžete v bílých rukavičkách vyzkoušet od každého trochu na historicky prvním dílu párty House 4 Adults roku 2019! Startujeme ve 22:00 a jak již bývá zvykem, nálada i tempo získají vzestupnou tendenci s každou uplynulou minutou až do tradiční čtvrté hodiny ranní. Jak tedy bude vypadat lednová edice této rezidentní noci v čarokrásném prostoru Klubovny 2. Patro v praxi?

 

Rozhodně se nenechte zmást pozvolným začátkem... Rádi bychom totiž na obou gramofonech roztočili naše vinylové vánoční dárky s tou prvotřídní a vyloženě letní balearic atmosférou v jejich drážkách a přihodili zároveň nějaký nu disco edit prastaré pecky. Vy se zatím posaďte na pohodlné sedačky a s vaším oblíbeným drinkem v ruce sledujte, co se v okolí šustne, pozorujte nové spolubydlící pro tuto noc, a pochlubte se třeba selfíčkem z hor v nových oteplovačkách. Naše muzika začne postupně nabírat grády a ani tentokrát nepodceníme vizuální doprovod. Ten bude mít opět pod palcem náš skvělý dvorní VJ PleiOne a vy už za těch sedm let určitě víte, jak citlivý ve výběru vtipných skečů umí být, a zároveň jaké poklady jeho archiv skrývá. Střídat za pultem se budeme ve velmi nepravidelných intervalech a vzhledem k tomu, jak moc back 2 back sety milujeme, ani tentokrát si tuhle vzrušující výzvu určitě neodpustíme! Naším milým hostem tentokrát bude v Praze již zdomácnělý DJ a producent Da Moon, který vysype nejedno taneční eso ze svého krátkého rukávu a zároveň svou selekcí bude s tou naší dokonale ladit... To máme tři podoby house music na jednom místě od nás a šest hodin tanečních kreací od vás. Smíme prosit?



Pokud jste teď po vyčerpání z Vánoc a oslav Nového roku kulturně strádali, je potřeba všechno dohnat, sejít se konečně s vašimi blízkými pod jednou střechou a hodit si křápem jako zamlada. S námi k tomu máte ideální příležitost, tak ji koukejte chytit za pačesy! Nové i staré pecky, tempo na parketu tak akorát, pohyblivé obrázky pro rozptýlení i lahodné drinky, co v tomto nevlídném období spolehlivě zahřejí. To není zrovna málo, co říkáte?! Buďte u toho...

Cubik & Face

House 4 Adults residents

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016