PARTYINFO

 

FABIO FLORIDO (M-NUS | PLUS8, DE) @ CODE

Datum konání:
03.08.2019 - sobota
Místo konání:
Praha - Gauč ve Stromovce
DJs:
Fabio Florido (DE), Ravic, JB&Flesh, TBA
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 12:00, vstup: předprodej: 250,- Kč + poplatky https://bit.ly/2Xbo9tc

 
 
Fabio Florido v srpnu v Praze

Berlínská techno hvězda DJ Fabio Florido z labelu m-nus, kterého pravidelně podporují jeho kolegové - Richie Hawtin, Dubfire, Luigi Madonna, Subfactral, Markantonio, Sasha Carassi a další, vystoupí 3. srpna v pražské Stromovce v klubu Gauč na dalším pokračování eventu CODE.

 

Fabio Florido hluboce zapůsobil na každého tanečníka, klub i DJe, se kterým se kdy potkal. V roce 2007 se přestěhoval do Londýna, kde poprvé přišel do kontaktu s hudbou. Následně se zavřel na dlouhé hodiny do studia a v roce 2011 mu vyšlo první EP. Jeho talent se podařilo rychle rozpoznat a díky tomu okamžitě získal celosvětovou podporu. V roce 2014 se stal residentem ENTER. family v klubu Space na Ibize. V roce 2016 vystoupil v Boiler Roomu. V roce 2016 na holandském festivalu Awakenings a na srbském festivalu EXIT. Kluby, jako jsou Cocoon, Watergate a třeba Sisyphos asi ani zmiňovat nebudeme. Nejdůležitější bylo jeho vystoupení na festivalu Time Warp v roce 2017, které ale na YouTube nenaleznete.




Věřme, že Stromovka bude pro Fabia důstojným "gigem" a čeští fanoušci přijdou vzdát hold kvalitní techno music by CODE. A pokud náhodou neznáte hudební label m-nus, rychle to napravte. Label, který založil Richie Hawtin. Label, na kterém vydávají Tale of Us, Gaiser, Julian Jewell, Loco Dice, Maceo Plex, Magda nebo třeba Marco Carola. Label, který asi dále netřeba představovat.

Fabio Florido - "HYTE NYE Berlin 2018"
Fabio Florido - "EXIT 2016"
Fabio Florido - "EGG 2018"
Fabio Florido - "Frida Open Air 2019"


Fabio Florido - Multiverse EP:

"Original"

"Matador remix"


YouTube
SoundCloud
Facebook

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016