PARTYINFO

 

DOUBLE TROUBLE WITH MINOR RAIN & FACING JINX

Datum konání:
05.07.2019 - pátek
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
drum´n´bass stage: Minor Rain (SK), Jay-Jay Gouvéa (DE), Volume Plus, Houbass, R-flyer, Skáčko, Chombo, Hamham, Ghostbuster, Ozy & Ludkey, Lifesize MC (UK)
liquid / deep stage: Facing Jinx (UK), No Cure, KamCZa, Blofeld, Runky, Peejay, SHFT
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 20:00, vstup: do 22:00 100,- Kč / poté 150,- Kč

 
 
Dreadzone soundsystem o víkendu v klubu Cross

Letos připadají státní červencové svátky na pátek a sobotu. Vedro láká k vodě, orosený domácí ledový čaj ze zahrádky Crossu nebo skvěle vychucený salát z restaurace zase lákají k večernímu "refreshi a pofelu s kámošema". Kdo se rozhodne zůstat na víkend v Praze, nebude litovat...

 

Ve čtvrtek se slaví americký Den nezávislosti, který oslaví možná svým posledním vystoupením vůbec osmičlenná mezinárodní formace usídlená v Praze s názvem The TiNG. Označení "swinging dancehall rock", kterým se band častuje, prozrazuje, že je třeba se připravit na energickou směs všeho možného pod vedením zdomácnělého MC Turnera. Zbytek noci můžete vyzkoušet pevnost drumandbassové linky od kolumbijského DJe Braina a místních D´n´B stálic, jakými bezesporu jsou X.Morph, Halbax nebo Cherw

Cross


Double Trouble patří mezi nejoblíbenější D´n´B dýchánky v Praze. Červencové vydání tento pátek opět ukáže dvě tváře drumandbassu. Tvrdou a temnou bude za labely Renegade Hardware a Dispatch reprezentovat slovenský brat Minor Rain. Drumbassterds se postarají o náklad kvality a energie až do rána. Dolní stage zažije oslavu Liquid DNB Crew bosse, DJe Runky. Gratulovat přijede z Ostrovů Facing Jinx, zajímavý a neotřelý producent ze stájí Peer Pressure a Hospital, dále NoCure, KamCZa, Peejay a pochopitelně celá Liquid DNB Crew. Happy B*day Runky!

Cross


V sobotu se vrátíme do devadesátek, kdy britské scéně vládla třeskutá kombinace dubu a elektroniky od Dreadzone. Od půl osmé se na Square rozezní Dreadzone soundsystem ve složení Earl 16, MC Spee a Greg Dread. Na horní stage v klubu pak pojede Junglist Call afterparty jak jinak než do rána. Headlinery oblíbené ragga a jungle party tentokrát jsou Run Tingz Cru feat. Da Fuchaman z Velké Británie. MC Zachy, Mikkim, Rich, Hundread, Mad4ce a další směle doplňují lineup. Solidní porci rovných beatů doručí na dolní stage Hedone DJs se svými hosty. Těšte se a přijďte!

Cross

Links:

https://www.facebook.com/events/185714495675752/

https://www.facebook.com/events/423382985183532/

https://www.facebook.com/events/331579734195630/

https://www.facebook.com/events/714705205615320/

https://www.facebook.com/events/378636742746548/

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016