PARTYINFO

 

CATZ ’N DOGZ AT CROSS-SQUARE

Datum konání:
31.08.2019 - sobota
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Cross-Square: Lillou b2b Petr K, Asi
Club Room: Catz n' Dogz (Pets), Schwa, Roman Rai live (Moving Pictures), Motch b2b Losko (Kosmospiel), Barbora (Tetris)
Liquid Room: Blofeld, Fallen Gemini, Infract, Runky, Seemly Critics, Stanjah
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 17:00, vstup: do 22:00 zdarma / poté 150,- Kč

 
 
Catz N´Dogz a spousta dalších v klubu Cross

Kdy jindy se ještě vyřádit, než poslední víkend letních prázdnin. V Crossu toho bude k dispozici fůra, krom muziky různých žánrů hlavně nedělní přehlídka dobrot s názvem Vegan Street Food Festival. Začněme ale pěkně popořádku...

 

Stejně jako minulý týden i tento čtvrtek bude Crossquare hostit rychlé kytary a nápadně tvrdé beaty. Cross ve spolupráci s Biggboss přiváží na své podium kapely Hentai Corporation a Sebe. Puč proti současné rozdrobené, odosobněné a zacyklené hudební scéně, která si libuje v budování žánrových hranic a barikád, může vypuknout. V noci v útrobách klubu pak proběhne fúze milovníků drumandbassu a house music. Underground podium po dlouhé době opět osahá Pavel Bidlo spolu s majitelem nezaměnitelného hlasu Radia 1 Danem Cooleym. Na hlavní pódium se můžete zajít vyskákat pokud máte rádi drumandbass. Drumbassterds crew ho ráda má.

Cross


Mezi akustický folk, taneční pop a funky se snaží napasovat trojice z Tel Avivu s názvem Beta Zinq. Elektronická taneční hudba se pod jejich prsty mění v akustický zážitek dvou kytaristů a jedné zpěvačky. V pátek od osmi večer si přijďte jejich čistý zvuk poslechnout na velkém pódiu Crossquare. Hned potom doporučujeme ochutnat třeba vegan burger v kavárně klubu Cross a naladit se na nedělní Vegan Street Food Festival. Olíznout prsty a seběhnout po schodech úplně dolů na Underground stage na drumandbassovou noc labelu DBear Records plnou deepu a oldschoolu. Krom "boys" z labelu zahrají ještě Nelliq a Skáčko. Hlavní pódium opět obsadí oblíbené UK funky a bass mejdlo Funk´d´Up. Denoir s Drymanem, které doplní MC Spyder, si tentokrát přizvali britský Mike Delinquent Project, německou dvojku We Are Nuts! feat. MC Steno a jejich krajana Rene-E-Dul. Živě zahraje Titus z Velké Británie.

Cross

Sobotní odpoledne začne před Crossem v pět hodin. Své rovné sety až do deseti odehrají DJ Asi, Lillou a Petr K. Sérii těch nočních si dosyta užijete na obou pódiích klubu. Na horní polské roztančené house duo Catz N´Dogz, DJ Schwa nebo Roman Rai live, Motch, Losko a Barbora. Dolní stage bude čistě v rytmu liquid drumandbassu od stálic i nováčků, tedy DJs Blofeld, Stanjah, Fallen Gemini, Infract, Seemly Critics a Runky.

Cross


V pátek jsme se navnadili, v neděli se nacpem! Klidně můžeme, protože vegan jídlo se dobře tráví, takže můžeme Crossquare obsadit úplně všichni. Vegan Street Food Festival poprvé v Crossu si nemůžeš nechat ujít a vydržíte třeba i na večerní koncert kalifornských Froth, The Roaring 420s z Drážďan, pražských Vellocet Roll a ještě jedné kapelky jako překvapení. Let´s party!

https://www.facebook.com/events/2843529472327219/

https://www.facebook.com/events/735114546928014/

https://www.facebook.com/events/413450359300397/

https://www.facebook.com/events/2477626802458841/

https://www.facebook.com/events/862101010837303/

https://www.facebook.com/events/331832584371944/

https://www.facebook.com/events/855353231464124/

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016