PARTYINFO

 

DRUMY I NEDRUMY

Datum konání:
20.09.2019 - pátek
Místo konání:
Praha - Klubovna
DJs:
Kaplick & Saku (Kiosek Records), Alyaz (Sapyens Records), DoZiKuR, Honey T, Stanjah
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 21:00, vstup: 100,- Kč

 
 
Drumy i Nedrumy tento pátek v Klubovně

Léto již dává své poslední sbohem, teplé letní večery vybízející k venkovnímu posezení jsou již minulostí, což znamená jen jedno. Klubová sezona je opět tady, a partička Drumy i Nedrumy, která se svou pravidelnou klubovou nocí obráží pražské kluby, si pro tuto příležitost připravila jeden speciální mejdan v dejvické Klubovně. Ano, přesně v tom místě, kde již několik let každý čtvrtý čtvrtek v měsíci představuje na baru svůj "vajb"! Nyní se však tato DJská skvadra z baru přesune na hlavní sál, kde rozjede mejdan plný bassů, "cheezy pecek", "housek" i "klacků v kýblu". A k tomu všemu si kluci z Drumy i Nedrumy krů přizvali hned několik hostů.

 

Prvním z hostů který rozjede sobotní mejdan, je ostřílený veterán české scény, který se za gramofony poprvé objevil už v roce 2003, DJ Alyaz. Svůj první mixtape následně vypustil do světa o dva roky později, mezi jeho nejznámější počiny můžeme zařadit trilogii kompilací "Drops", vydanou pod labelem BiggBoss. Pravidelné hraní v klubech nejen u nás prolíná s nahráváním nejrůznějších setů a mixů v digitální podobě, a věnuje se i vlastní tvorbě v oblasti produkce pod jmény Alyaz a novým pseudonymem Self. Se svou hudbou také pravidelně cestuje nejen po Evropě, ale díky svému zaměření na "Baltimore" a americký zvuk odehrál i turné v USA. V roce 2015 založil vlastní label Sapyens, který se orientuje hlavně na bass & grime music. 

Dalšími hosty je ostřílená dvojice zastupující label Kiosek Records, v jehož katalogu najdeme to nejlepší z breakbeatové scény a díky svému specifickému zvuku patří mezi ta vůbec nejzajímavější hudební vydavatelství u nás. A právě Kiosek na párty v Klubovně zastoupí vyznavači breakbeatu tělem i duší, také moderátoři pořadu Breakbeat Conference na Radiu 1 a pořadatelé zvučné klubovky s názvem Dobrejk Večer v Crossu. Kaplick & Saku svými sety mapují historii i současnost breakbeatu, jeho atmosferické i taneční polohy, díky čemuž vezmou posluchače a tanečníky na cestu časem zpět k počátkům tohoto žánru.

Samozřejmě nesmí chybět Drumy i Nedrumy krů! Tu nyní zastoupí trojice Honey T, DoZiKuR a Stanjah, přičemž hudebně to vezmou přesně podle konceptu D&N, tedy multižánrově od "cheezy věcí", UK garage, house music, až po liquid funk a drumandbass "rollery". Bude to pestrý, bude to svěží, no prostě to bude dobrý. Takže si zapište do notýsku sobotu 20. září v dejvické Klubovně na sále, mejdan jako víno! Takže žádný #nejdu, protože #tentokrátjdu!

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016