PARTYINFO

 

TECHNO AIR CROSS WITH JONAS KOPP & KEY+NEEDLE & LIQUID DEEP DNB

Datum konání:
18.10.2019 - pátek
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
techno stage: Jesse, Rupert Wall (USA), Spencer Zabiela (USA), Jonas Kopp (ARG), Nico Kass (GR), Taino
liquid deep D´n´B stage: Nixon Gray (IR), Fallen Gemini, Fourseason, SHFT, Stanjah, Vitto
Popis:

start: 21:00

Line-up:
Techno stage:

21:00 Jesse
22:30 Rupert Wall (USA)
00:00 Spencer Zabiela (USA)
01:30 Jonas Kopp (ARG)
03:00 Nico Kass (GR)
04:30 TÄINO
 
 
Jonas Kopp a další hvězdy o víkendu v klubu Cross

Sotva jsme se rozkoukali z minulého víkendu, už je tu další. Týden utekl jak voda a v klubu Cross se chystá zase poctivá hudební přehlídka. Než ale přejdeme k víkendu, představme si Dudlík Fest - akci, konající se kromě Crossu i ve Studiu Alta, a to tento čtvrtek.

 

Dudlík Fest je multižánrový benefiční festival na podporu sociálně a zdravotně znevýhodněných, jehož letošní ročník připadá na 17. října. Těšit se můžeme na množství divadelních představení na půdě klubu jako například od divadla Terno, spolku Žumpa nebo Fysio Art. Hudební koláž vyplní čtyři kapely, mezi nimiž nebude chybět Circus Problem, Vepřové Komety nebo Kapitáni průmyslu. Širokou škálu přednášek, workshopů a dalších doprovodných aktivit doplní DJs Cocoman, Dorsey a Hundread. Tématem letošního festivalu je "autismus". 

Cross


Naproti tomu hned pět zahraničních DJs budeme mít možnost vidět a slyšet v rámci noci Aircross v pátek. Čtyři z nich zahrají na hlavní stage house, techno a jejich blízké odnože v sestavě Spencer Zabiela a Ruppert Wall z Ameriky, Nico Kass z Německa a z Argentiny přijede producent a DJ Jonas Kopp. Ty doplní tuzemští hráči Jesse a Taïno. Liquid D´n´B crew obsadí Underground stage a tentokrát si pozvala irského zástupce liquid a deep drumandbassu jménem Nixon Gray. Z členů crew zahraje klasická sestava Fallen Gemini, Shft, Stanjah, Fourseason a Vitto.

Cross


Drumandbassové beaty a rytmy budou pokračovat v Crossu i během sobotní noci. Oblíbená klubovka Spojuje nás DNB jako vždy ovládne celý klub. Na tematické noci jsme u SNDNB zvyklí a nebude tomu jinak ani tentokrát. Pořadatelé zvolili téma Aliens. Zároveň půjde o narozeninovou párty šéfky projektu SNDNB a taky poctu před nedávnem zaniklému labelu Invisible Recordings, z něhož k nám zavítají i dvě hvězdy horniho podia - Nickbee a Subtension. Lineup doplní Bifidus Aktif, Mustaffa a Sheriff, Voidsec a Tower, a další. Na dolní stage bude kralovat Liquidators crew s hostem Silence Groove a supportem od Calli, 2Nine, Protago, Fish, na ságo zahraje LadiS a na trubku Fishboun. Klubová sezona je tady v plný síle!

FB events:

https://www.facebook.com/events/342834709710708/

https://www.facebook.com/events/498886503992395/

https://www.facebook.com/events/2588844597829201/

https://www.facebook.com/events/882785072073802/

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016