PARTYINFO

 

FCKNG SERIOUS NIGHT

Datum konání:
29.11.2019 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Ann Clue, Deniz Bull, Theydream, Subgate b2b Ladida, Kao Oui, Mushroom & Kanhauser. Mr. Ultrafino
Live:
VJ Martin
Popis:

start: 23:00, vstup: předprodej GoOot.cz: https://goout.net/cs/listky/fcking-serious-night-ann-clue+deniz-bul+dalsi/nuif/

Line-up:
Main stage:

23:00 - 00:00 contest winner
00:00 - 01:30 Theydream
01:30 - 03:00 Ann Clue
03:00 - 04:30 Deniz Bul
04:30 - ??:?? Ladida vs Subgate

2nd stage: Mr. Ultrafino live, Kao Oui, Mushroom & Kanhauser
 
 
Producentská soutěž s FCKNG Serious Night má výherce
Soutěž pro producenty s FCKNG Serious label night

FCKNG Serious label night dorazí 29.11. do pražské Roxy a společně s ní Deniz Bul, Ann Clue a Theydream. Ve spolupráci s českým labelem OneWay Music, za kterým stojí domácí producenti Orbith, Tibiza, Mycell a Subgate, jsme připravili soutěž pro talentované mladé DJe, kteří mají zároveň vlastní hudební produkci. Jeden z těchto nevydaných tracků mohou do této soutěže nasadit a výherce se následně představí na FCKNG Serious label night v úvodním setu!

 

Pravidla soutěže:

Účastníci soutěže mohou zasílat od pondělí 18. listopadu do neděle 24. listopadu na adresu onewaydemo@gmail.com průvodní email s krátkým představením, svou vybranou soutěžní skladbu, která musí být uploadována přes server např. www.uschovna.cz, www.wetransfer.com. Platný je zároveň odkaz na skladbu na vlastním profilu skrze www.soundcloud.com s možností stáhnutí a odkazem na set, kterým by FCKNG serious label night autor hudebně otevřel. Skladby prosíme zasílat ideálně ve formátu MP3, nebo WAV. Obdržené tracky budou uploadovány na SoundCloud profil labelu OneWay Music, na kterém budou k poslechu pro širokou veřejnost.

Soutěž není založena na počtu lajků u jednotlivých skladeb, ale výherce vyhodnotí odborná porota, která se bude skládat ze zástupců labelů FCKNG Serious, ONEWAY, portálu techno.cz a pořadatelů eventu. Výherce bude vyhlášen v úterý 26. listopadu na webu www.techno.cz.

V rámci FCKNG Serious label night vystoupí výherce soutěže v úvodním setu od 23:00 do 00:00. Set výherce není honorován.

Pravidla soutěže naleznete také na FB fan page OneWay Music.

 
Zástupci labelu FCKNG SERIOUS opět v Praze

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016