PARTYINFO

 

ELEKTRA: COYU

Datum konání:
06.03.2020 - pátek
Místo konání:
Brno - Fléda
DJs:
Coyu (Suara), Thin & Thick, Orbith
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 22:00, vstup: předprodej Indies, SMSTicket.cz, GoOut.cz, Hostel Eleven 350,- Kč + poplatky

 
 
Coyu se představí již tento pátek na párty Elektra

Coyu – nezaměnitelný producent a zásadní postava současné techno scény bude hostem Elektry! Katalánský DJ přiveze do Brna očekávaný dlouhohrající debut "You Don’t Know", jehož tvorbě Coyu věnoval sedm let. Výsledkem je strhující a žánrově bohatá nahrávka, na které se podílely osobnosti jako Lazarusman nebo Moby.

 

Coyu, vlastním jménem Iván Ramos Salinas, patří mezi žebříčkově nejúspěšnější producenty současnosti. Po vydání řady tracků pod křídly vydavatelství jako Cocoon, Noir Music, 100% Pure nebo Get Physical si Coyu v roce 2008 založil vlastní label Suara. Během následujících pár let se mu podařilo vybudovat jeden z nejsilnějších "record-storů" scény s přesahy do módy (a charitou pro kočky). Hned třikrát ovládl žebříček TOP 100 labelů podle Resident Advisor, prvenství zaznamenal i na Beatportu.




Ve vlastní tvorbě si Coyu udržuje pověst nekompromisního tvůrce. Dokládá to i jeho vyčkávání s první plnohodnotnou deskou. "Nejsem DJ nebo producent, který hraje a vytváří jen rovné beaty. Mám rád mnoho různých žánrů a druhů hudby. Tímto albem chci ukázat hudební stránky, které u mě lidé ještě nikdy neviděli". S oceňovaným albem teď Coyu vyráží na turné. Během kariéry vystupoval prakticky po celé planetě. Za zmínku stojí zejména vystoupení na Sónar Festival (2012 a 2013) nebo jeho letní rezidence v Pacha Ibiza, kde sdílel stage s interprety jako John Digweed, Steve Lawler, DJ Sneak nebo Fritz Kalkbrenner.

FB event
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016