PARTYINFO

 

GHOSTPOET

Datum konání:
26.10.2020 - pondělí
Místo konání:
Praha - Lucerna Music Bar
Live:
Ghostpoet
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 20:00, vstup: 440,- Kč + poplatky Lucerna Music Bar (bez poplatků), GoOut.cz, Ticketmaster, Ticketportal, na místě: 550,- Kč

 
 
Ghostpoet oznámil koncert v Lucerna Music Baru

Ghostpoet ohlásil vydání nového alba "I Grow Tired But Dare Not Fall Asleep", které vychází na Play It Again Sam 1. května, a turné, při kterém 26. října zavítá i do pražského Lucerna Music Baru. Vstupenky za 440,- Kč + poplatky od 10:00 pátku 13. března na pokladně a webu Lucerna Music Baru (na pokladně bez poplatků), dále pak na GoOut.cz a v sítích Ticketmaster a Ticketportal. V případě nevyprodání vstupenek v předprodejích pak na místě v den koncertu za 550,- Kč.

 

Ghostpoet koncem ledna představil první ochutnávku z desky vizionářským halucinogenním videoklipem k songu "Concrete Pony". Videoklip natočil Thomas James a je to jakýsi lynchovský, surreálný a filmový obraz písně. Dvakrát na cenu Mercury Prize nominovaný Ghostpoet (aka Obaro Ejimiwe) navazuje na své úspěšné album "Dark Days + Canapés" z roku 2017 novou deskou, která nemůže být vice prorocká – je to dystopický obraz celosvětové úzkosti a tísně, které pociťujeme se vstupem do nového desetiletí, nejisté budoucnosti, která je destilována přes deset skladeb alba.




Bluesová, drsná skladba "Concrete Pony" je skvělým úvodem – dle Obarových slov: "je to jakýsi snímek toho, kde jsme se ocitli jako společnost. Zdá se, že máme všechno a zároveň vůbec nic. Hojnost možností a voleb, ale zároveň se zdá, že jsme utkvěli v kameni, zamrzli na místě, neteční k černým mrakům v dáli…"

Ghostpoet


Album se nahrávalo v Londýně a Ghostpoet složil, aranžoval a produkoval všechny skladby. "I Grow Tired But Dare Not Fall Asleep" obsahuje mnoho stylů a myriád zvuků, je ale zakotvené v alternativním rocku, který Ghostpoet představil na svých dvou předešlých deskách. Na albu hostují Art School Girlfriend, Delilah Holiday ze Skinny Girl Diet, SaraSara a Katie Dove Dixon. Obaro již předtím spolupracoval s Massive Attack, Nadine Shah, Melanií Di Biasio, Paulem Smithem z Maximo Park a Damonem Albarnem a jeho Africa Express.

Více info:

www.ghostpoet.co.uk
www.facebook.com/ghostpoetfb
www.youtube.com/ghostpoettv
www.musicbar.cz
www.facebook.com/lucernamusicbar
www.facebook.com/dsmackupromotion

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016