PARTYINFO

 

ELDERBROOK (UK)

Datum konání:
14.03.2021 - neděle
Místo konání:
Praha - Meet Factory
Live:
Elderbrook (UK)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 20:00, vstup: předprodej: www.fource.cz, GoOut.cz a Ticketmaster

 
 
Do Prahy přijedou Elderbrook a Kid Francescoli

V příštím roce si vynahradíme i taneční koncerty. Do Prahy se totiž znovu chystá britský producent, performer a zpěvák Elderbrook, který v minulosti vyprodal již dva své pražské koncerty. Své chystané debutové album představí 14. března v klubu MeetFactory. Vstupenky budou v prodeji od 18. září na Fource.cz a u prodejců GoOut.cz a Ticketmaster.

 

Elderbrookova spolupráce s producentským duem CamelPhat na singlu "Cola" z roku 2017 ho z undergroundu vystřelila do hitparád mainstreamových playlistů po celém světě. Sladkou tečkou za úspěchem, jenž předčil všechna očekávání, byla nominace na cenu Grammy. Neobyčejný performer, multiinstrumentalista a zpěvák se proslavil díky svým citlivým tanečním "bangerům", ve kterých se věnuje třeba psychickému zdraví i otázkám identity. Kromě společných singlů s producenty první třídy (Diplo, Rudimental) má Elderbrook na svém kontě i dva vyprodané pražské koncerty anebo turné s Bonobem či Jungle.




Kombinace francouzských disco rytmů a prosluněného indie foklu, to je marseillský rodák Mathieu Hocine, který vystupuje pod jménem Kid Francescoli. Svou bezstarostnou taneční tvorbou zabodoval nejen na domácích podiích, ale třeba i v reklamách módních značek. V Pražském Café V lese se poprvé představí 17. dubna 2021. Vstupenky jsou právě v prodeji na Fource.cz a u prodejců GoOut.cz a Ticketmaster.




Na úspěch hitů "Bloom" a "Moon" z roku 2017 tento rok navázal svou deskou "Lovers", na které spolupracoval s hudebnicemi Nassee, Sarah a Samanthou. A dle samotného Hocina tyto disco či r&b královny dodaly albu pestrost a žánrovou rozmanitost. Letošní prosluněné album "Lovers" vznikalo v přístavním městě Marseille a odráží vše hezké, co nabízí: moře, slunce i zátiší, ve kterých se můžete ukrýt s těmi, které milujete. Za pomoci hostujících zpěvaček se pak do desky dostaly též vlivy latinskoamerické hudby, ale i amerického disca.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016