PARTYINFO

 

SAGA FESTIVAL 2021

Datum konání:
10.09.2021 - 12.09.2021
Místo konání:
zahraničí
DJs:
Alan Walker, Clean Bandit, Don Diablo, John Newman, Masked Wolf, Mike Williams, Morten, Nervo, Nicky Romero, Oliver Heldens, Regard, Robin Schulz, Salvatore Ganacci, Sickick, Sigala, Tiësto, Timmy Trumpet, Topic, Vini Vici, W&W
Underground: Adam Beyer, ADIN, Amelie Lens, Anna, Artbat, Baggi, Carl Cox, Chris Liebing, Deborah De Luca, Denis Sulta, Dubfire, Eli Brown, Enrico Sangiuliano, Fisher, Franky Rizardo, Hot Since 82, Joris Voorn, Joyhauser, Kölsch, Maceo Plex, Mathame, Meduza, Monika Kruse, Solardo, Sonny Fodera, Spartaque, Umek
Live:
Reinier Zonneveld
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start. 13:00, vstup: předprodej: https://sagafestival.com/

 
 
SAGA Festival zveřejnil aftermovie z prvního ročníku
Přes 45.000 lidí si užilo rumunský festival SAGA

První ročník festivalu SAGA skončil za potlesku publika, které si během tří dnů užívalo hudbu těch nejlepších světových umělců, fantastickou show a jedinečný koncept v Rumunsku. Představivost a energie jsou jádrem festivalu SAGA a ti, kteří prošli jeho branami, se dočkali řady jedinečných zážitků v inovativním a zcela proměněném prostoru. Každý den se na festivalu sešlo více než 45.000 lidí z více než třiceti států, kteří takto společně navázali kontakt se svými oblíbenými umělci...

 
Od hlavního pódia Source se energie přenesla i na všechny ostatní scény: Heat, Spark, Switch, Silent Dis-co, Bairam a Secret Stage, a naplnila Romaero světlem a vibracemi. Návštěvníci festivalu byli nabiti vibracemi, bavili se, cítili se konečně svobodně a navazovali nová přátelství.

SAGA


Tiesto, Clean Bandit, John Newman, Nicky Romero, Sickick, W&W, Vini Vici, Amelie Lens, Deborah De Luca, Maceo Plex, Carl Cox, Meduza, Fisher a Artbat jsou jen někteří z umělců, kteří vystoupili na pódiích SAGA a představili publiku speciální show. V pátek, první den festivalu, vydal Don Diablo své nové album "Forever", které si návštěvníci festivalu mohli exkluzivně poslechnout, a v neděli vydal Alan Walker své EP "Walker Racing League". V neděli si pro své fanoušky připravil překvapení také Masked Wolf, který přijel do Evropy poprvé a vystoupil na SAGA s jedním z nejoblíbenějších rumunských umělců Grasu XXL, a Nervo měli jako speciálního hosta Alexandru Stan, která s australským DJským duem zahrála nedávno vydanou skladbu "Come into my world". Slavný umělec John Newman v sobotu překvapil své fanoušky "ohnivým DJ setem", který byl zcela odlišný od jeho obvyklých vystoupení.

SAGA

Jedním z překvapení festivalu byla tajná scéna v upraveném letadle. Umělci, kteří vystoupili na hlavním pódiu, byli také velmi blízko publiku na Secret Stage, kde odehráli speciální sety a bavili se s fanoušky. Na veletrhu SAGA se setkali se svými oblíbenými DJs a navázali s nimi kontakt, jaký nikdy předtím neměli, a to prostřednictvím meet & greet sessions, kde vytvořili jedinečné propojení. "Miluji Rumunsko. Je to země s pořádně nažhaveným publikem, které hudbu vnímá a pro každého umělce je pak radost zde být. To, že se festival SAGA konal na letišti, mi přijde jako velmi dobrý nápad, nestává se to často a tak je to něco jedinečného," řekl Tiesto. Každý večer si návštěvníci festivalu užili speciální dronové show, tedy 5 až 7 minut letů nad pódiem s animacemi, které se odvíjely od ikosaedru, ústředního prvku SAGA.

SAGA

V neděli, po třech dokonalých dnech pro start největšího EDM festivalu v Bukurešti, byl oznámen termín konání SAGA 2022. Ten se uskuteční v termínu od 3. do 5. června a zájemci, kteří se chtějí jako první dozvědět novinky o druhém ročníku a zakoupit si vstupenky za speciální ceny, už se mohou zaregistrovat.

SAGA

"Na SAGA vládla fantastická energie, publikum bylo úžasné, více než 45.000 lidí z celého světa se spolu bavilo každý den, účinkující byli nesmírně nadšení a my jsme kolem sebe cítili jen radost a přátelství. Děkujeme všem, kteří se s námi vydali na tuto cestu a bezvýhradně nás podporovali. Jsme rádi za tento první ročník a těšíme se na další. Léto odstartujeme společně! Již nyní jednáme s umělci, pro příští rok máme připravena velká jména, která začneme oznamovat již za několik týdnů. Diváci jsou pro nás nejdůležitější a chceme je pokaždé překvapit těmi nejzajímavějšími projekty," řekl Allan Hardenberg, generální ředitel společnosti ALDA.

SAGA

Tři dny, více než 100 nejoceňovanějších mezinárodních i místních umělců, ohromující publikum, jedinečný design a velkolepé show, to vše bylo SAGA - The Take Off Edition. Další akcí je největší sólo koncert Armina van Buurena, který se uskuteční 25. září na bukurešťském náměstí Consituției a zájemci o účast se stále mohou registrovat zde.

 
Festival SAGA představí největší pódium v Rumunsku Festival SAGA prodává vstupenky Rave Pit Festival SAGA proběhne letos v netradičním prostoru

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016