PARTYINFO

 

COOL V PLOTĚ 2021

Datum konání:
10.09.2021 - 11.09.2021
Místo konání:
Písek - Písek
DJs:
Tvyks
Live:
Helmut, Yannick Tevi z Vanuatu, Shahab Tolouie, Timber Rattle, Vladimír 518, Vladivojna La Chia, Sifon Siphon (www, neurobeat), Václav Kopta, Aida Mujačič, Johny Richter & The Hog Ranch, My Name is Ann, Paul Novotny, Colibris Muse, Al Burian, Ondrone, Badfocus, Markéta Kutilová
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

vstup: předprodej GoOut.net: 250,- Kč / 400,- Kč

 
 
12. ročník festivalu Cool v plotě se blíží

Koncept festivalu ukazuje krásu a sílu tvůrčího potenciálu sólových vystoupení. Převážně hudební program osciluje mezi mnoha žánry, jako je elektronická hudba, new folk, jazz, experimentální hudba, alternativní rock, world music, akustická soudobá hudba, blues a další, a je doplněn o autorská čtení, slam poetry, tanec, divadlo nebo hudební workshopy, přednášky a busking.

 

Festival se odehrává na několika místech v historickém centru města Písku a přivádí návštěvníky na překvapující místa s "geniem loci" jižních Čech, například na nádvoří galerie Sladovny nebo s ním sousedící nádvoří Prácheňského muzea. Návštěvníci zažívají festival zcela odlišným, neobvyklým způsobem a putováním za účinkujícími umělci objevují krásy malebného města Písku na břehu řeky Otavy. Letos vystoupí více než 30 českých i zahraničních umělců.

Cool v plotě 

Na 12. ročníku festivalu COOL V PLOTĚ vystoupí německý Helmut, který uchvátí dokonalým zpěvem a melodickými basovými linkami, Yannick Tevi z Vanuatu, iránský Shahab Tolouie se svou originální perskou world music, Timber Rattle (USA), Vladimír 518, Vladivojna La Chia, Sifon Siphon (www neurobeat), herec Václav Kopta, bosenská zpěvačka Aida Mujačič, Johny Richter & The Hog Ranch se svým syrovým zvukem ála Nick Cave, My Name is Ann, kytarový virtuóz Paul Novotny, izraelský talentovaný producent elektronické hudby Colibris Muse, Al Burian (USA), Ondrone, Badfocus, Markéta Kutilová, DJ Tvyks, a mnoho dalších. Páteční Balzam stage jako již tradičně organizuje label Silver Rocket.




Během obou dnů se můžeme těšit na vizuální art projekci Bionic, inspirovanou přírodními strukturami, které se budou promítat na hradby gotického hradu. Doprovodný program budou doplňovat hudební dílny a workshopy, panel diskuze, které rezonují současnými tématy anebo pro nejmenší návštěvníky Face painting creations Anežky Hrdličkové.

www.coolvplote.com

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016