PARTYINFO

 

MELLA DEE (UK)

Datum konání:
05.02.2022 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Mella Dee (UK)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 23:00, vstup: předprodej GoOut.cz: 200,- Kč + poplatky, NoD: 210,- Kč

 
 
Mella Dee přiveze do Roxy aktuální londýnský zvuk

Na začátku února v klubu Roxy přivítáme stále více rezonující jméno britské elektronické scény. Londýnský producent a DJ Mella Dee, pod vlivem jmen jako Jeff Mills, Underground Resistance, Floorplan získal svůj typický mistrný zvuk, který tepe nespoutanou energií, kombinuje techno, house, hardcore či jungle.

 

Jeho tituly na DEXT Recordings a švédském Omena Records mu pomohly ziskat podporu a úctu od ikon elektronické hudby,  jako jsou Laurent Garnier, Bicep, Daniel Avery, The Black Madonna, Radio Slave, Tijana T, Spencer Parker a Len Faki. Jeho vydavatelství Warehouse Music vyhrálo cenu "Best Breakthrough Label" na cenách DJ Mag a byl také jmenován jednou z "Hvězd roku" Mixmagu pro rok 2018, takže se Mella Dee rychle stal jedním z nejžádanějších jmen na taneční scéně.

Mella Dee

Do první ligy ho však dostal jeho největší hit, track s názvem "Techno Disco Tool", který se stal skladbou č. 1 na BBC Radio 1 a zároveň se stal součástí kompilace "Track of the Decade", kterou mají na svědomí legendární Annie Mac a Pete Tong.

 


Přijďte si 5. února 2022 na tento mejdan užít atmosféru aktuální UK scény v podání jednoho z nejpovolanějších DJs. Těšit se můžete na energický set plný novinek napříč subžánry elektronické hudby a opravdové potěšení z hudby. Vstupenky jsou právě v prodeji na www.roxy.cz.

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016