PARTYINFO

 

MINIMAL HOUSE SESSION W/ JOHNNY D

Datum konání:
16.09.2022 - pátek
Místo konání:
České Budějovice - The Gallery
DJs:
Johnny D (DE), Lucas Hulan, Pert, Body Bass, Edward Traumaxowski, Fuckeer
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 21:00, vstup: 150,- Kč

 
 
Johnny D headlinerem Minimal House Session

V Českých Budějovicích druhým rokem funguje klub The Gallery, který se na známé adrese zaměřuje na elektronickou taneční hudbu. V tomto klubu najdou zázemí jak profesionální DJs, tak i začínající nové tváře. Žánrově se klub zaměřuje na různé odnože elektronické hudby jako například techno, house, drum and bass, hip hop a reggae. Nový rezidentní večírek s názvem Minimal House Session si klade do budoucna za úkol zvát zajímavé umělce a zahraniční hosty, kteří představují aktuální minimalový sound. Už na premiérovém díle letos na jaře se představil Kenji Tazaki z Berlína. Součástí akce je vlastní sound systém, který je vždy do klubu speciálně instalován. Tento silný sound systém je od TrauMax-x crew, která stála u úplných počátků taneční scény v Českých Budějovicích. Za zmínku jistě stojí, že Traumax-x crew zde hrávala s Michaelem Burianem, v té době pod jménem Electromajk.

 

Headlinerem druhého dílu Minimal House Session je Johnny D, který je spoustu let nedílnou součástí světové minimalové scény! Tato akce proběhne v pátek 16. září od 20:00 v klubu The Gallery v Českých Budějovicích a potrvá do brzkých ranních hodin.

Johnny D

Johnny D z německého Mannheimu se na své vystoupení na jihu Čech velice těší. V pátek se představí v minimalovém setu v klubu The Gallery a v sobotu v oldschool jungle vinyl setu v novém klubu Sklep bar Tábor. Tento světový, minimalový umělec byl aktivní v Mannheim Collective po boku těchto jmen: Ray Okpara, Nick Curly, Nekes a Federico Molinari. Organizovali spolu house párty a založili vlastní labely Oslo, 8Bit a Cecille, které si získaly obrovskou popularitu na celé scéně. Johnnyho hudební produkce je ovlivněná minimalem. Jeho styl, hudbu a výběr vinylů lze bezpečně zařadit mezi deep house, minimal a techno. Jeho první nahrávky "Manipulation"‚ "Walkman" a "Orbitalife" otevírají další hudební kapitolu a Johnny dále pokračuje ve vydávání na labelech jako Cocoon, Moon Harbour, Strictly Rhythm, BPitch Control a Mobilee. Kromě toho, že byl velmi oblíbeným hostem na Cocoon Ibiza, Johnny hrál na největších světových festivalech a v renomovaných klubech včetně Womb v Tokiu, berlínských Panorama Bar a Club der Visionäre, D-Edge v Brazílii, Fabric v Londýně, Tenax v Itálii, Time Warp v Německu, Gypsy Club v Rusku, Amnesia na Ibize, festivalu I love Techno v Belgii a na mnoha dalších místech...

Johnny D

Johnnyho vystoupení v Českých Budějovicích podpoří pražský Lucas Hulan, který založil label Telepatin. Z lokálních DJs supportují rezident The Gallery Pert a místní crew Traumax-x. Začátek celé akce je plánován na 20:00 a vstup je 150,- Kč. V klubu lze platit kartou.

FB event

Minimal House Session

www.djpert.com

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016