PARTYINFO

 

CONNEXIONS W/ LAURENCE GUY (UK), LOZ GODDARD (UK) & GUESTS

Datum konání:
05.11.2022 - sobota
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Laurence Guy (UK), Loz Goddard (UK), Sta, Teresi & Pavel Aeling
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 21:00, vstup: předprodej: GoOut.cz

 
 
Laurence Guy a Loz Goddard dorazí na akci Connexions

Propojení rozličných stylů, nejen disca a house music, ale především osobní splynutí s hudbou na mezinárodní úrovni a bez hranic. To je Connexions. Klubová noc spojující různorodé prvky taneční hudby napříč žánry a zároveň ukázka toho, že zábava, výběr hudby, výběr oblečení a postavení nemají nic společného se sexuálními preferencemi, vzhledem nebo genderovou identitou. Po předchozích dvou vydáních, kde se jako hosté představili vynikající producenti a DJs Danvers - polovina britského dua Kassian, dvojice Sentinel Island Disco a San Soda, nyní do pražského Crossu zamíří dva hosté z britských ostrovů a kolébky elektronické taneční hudby. Svou hudbu dorazí prezentovat Laurence Guy a Loz Goddard. Spolu s nimi posluchače a party people provedou nocí plnou uhrančivé house music ještě DJ Sta, Teresi a Pavel Aeling.

 

Představme si nyní jednotlivé interprety trochu blíže...

Britský DJ, producent a ostřílený dodavatel kvalitní house music. To je Laurence Guy! Od jeho alba na Church Records v roce 2017 až po jeho EP u Mulemusiq a minialbum z roku 2019 ve Studiu Barnhus, Guyovy vyzrálé a stylově rozmanité nahrávky jsou trvale oceňovány jak hudební kritikou, tak především fanoušky v klubech a na festivalech. Laurence Guy je rovněž vášnivým sběratelem vinylových nosičů, prohrabává se zaprášenými bednami místních obchodů s gramofonovými deskami a o zajímavých skladbách informuje zvukem svých vytříbených DJ setů, na vydavatelství Accidental Pieces nebo prostřednictvím své rezidence na vlnách radia Rinse FM.

 


Loz Goddard
sídlící v Manchesteru se poprvé objevil na scéně již v roce 2015 se svým EP "Loose Jams" na labelu Outplay Records. Od té doby šel od úspěchu k úspěchu s řadou nahrávek na labelech jako Dirt Crew, FINA Records a Quintessentials. Získal tím srdce mnoha fanoušků, což vedlo k bookingům v klubech a na festivalech po celém světě. Loz Goddard je také vášnivým sběratelem hudby a "vinyl diggerem". Své nové objevy pravidelně prezentuje ve své měsíční radio show Downtown Groove Sessions, vysílané na Reform Radio v Manchesteru.

 


Jako další se za gramofony představí stálice české house scény DJ Sta. Ten s hraním začal už v roce 2006 a 9 let se intenzivně věnoval drumandbassu. Pořádal pravidelné noci v Praze a také rozjel svůj label Zenith Music. Začátkem roku 2013 však objevil v setech svého oblíbeného producenta Rockwella house a techno, čemuž pomalu propadl. Ze začátku ve svých setech hrál tracky od takových hudebních es, jako jsou Joy Orbison, Boddika, Blawan nebo Jon Convex. Postupem času ale objevil spoustu různých subžánrů a přesedlal převážně na house. V pražském klubu Cross pořádá svojí pravidelnou noc Deep Beat Avantgarde, kde v minulosti měl hosty jako Glenn Astro, Chaos in the CBD, French Fries, Trevino, Endian, Coni, Loefah, Paleman, Bambounou, Aleqs Notal, Or:la a mnoho dalších. Od roku 2006 měl možnost hrát ve většině českých měst, ale také třeba v Paříži, Berlíně, Vídni, Londýně, nebo hned v několika městech během své tour v Holandsku.


Nebude chybět ani dvojice Teresi & Pavel Aeling. Pražská DJka Teresi, ovlivněna těmi nejzajímavějšími osobnostmi světového undergroundu a vzrušující undergroundové hudební scény v Praze, vykročila na svou hudební cestu v roce 2016. Od té doby nasbírala mnoho zkušeností a její mixy jsme kromě hlavního města měli možnost slyšet v radiu Netil, Threads nebo Reform. Jako promotér v roce 2022 rozjela nový koncept klubové noci Connexions, kde uplatňuje své dlouho nabyté zkušenosti z organizování hudebních akcí. Pavel Aeling se na klubové scéně pohybuje od roku 2011, kdy ještě jako drumandbassový DJ obrážel kluby v jihozápadních Čechách a v Praze, už tehdy však koketoval také s technem a house music. Od roku 2020 je jeho hlavní doménou již house, kdy prodává svou sbírku drumandbassových vinylů a naplno se začíná věnovat především rovné rytmice. Rovněž působí jako redaktor hudebních webů Tracklist.cz, Techno.cz a je stále členem známé crew Shadowbox. Jeho mixy jste mohli slyšet například na vlnách Radia 1 nebo britského Threads Radio.


Třetí pokračování klubové noci Connexions se uskuteční v sobotu 5. listopadu v pražském Cross Clubu. Nezapomeňte, život je jedna velká párty nejen díky hudbě, ale také velké rozmanitosti barev pleti, tvarů těla, sexuálních preferencí a genderových identit. Connexions je impulsem, jak vrátit prostřednictvím hudby do společnosti zdvořilost a přátelské vystupování. Více informací najdete v oficiálním Facebook eventu.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016