PARTYINFO

 

BALATON SOUND

Datum konání:
28.06.2023 - 01.07.2023
Místo konání:
zahraničí
DJs:
Adam Beyer, Agents of Time, Alle Farben, Amémé, Anfisa Letyago, ANNA, Argy, Artbat, AXMO, Armin Van Buuren, Blasterjaxx, Carl Cox, Cera Khin, Charlie Sparks, Charlotte de Witte, Claptone, Clara Cuvé, Coeus, Dimension, Dimitri Vegas & Like Mike, Don Diablo, Dubfire, Dubvision, Enrico Sangiuliano, Ferreck Dawn, Fred Lenix, Goodboys, Hardwell, Indira Paganotto, Joel Corry, Joris Voorn, Joseph Capriati, Justus, KSHMR, Kungs, Layla Benitez, Ofenbach, Matroda, Olly James, Pan-Pot, Parfait, Philipp Straub, Ran-D, Rebelion, Regard, Riton, Sam Paganini, Sébastien Léger, Sefa, Sound Rush, Sub Zero Project, Sullivan King, Tchami, Tiësto, TNT, Regard, W&W, Will Sparks, Villain, Vini Vici, Yves V, VIIITO
Live:
Giolì & Assia, Satori, Tinlicker
Info:
http://www.balatonsound.com...
Popis:

start: 14:00, vstup: předprodej: www.balatonsound.com/cz

 
 
Na festivalu Balaton Sound vystoupí i český DJ Viiito Balaton Sound otevře své brány už na konci června Balaton Sound 2023 oznámil druhou vlnu účinkujících
Balaton Sound 2023 představil první jména programu

Balaton Sound - pláž, slunce, koncerty. Jeden z nejznámějších a nejživějších elektronických plážových festivalů se v roce 2023 vrací s velkou pompou a představí ty nejlepší umělce a DJs, kteří v současnosti na elektronické scéně působí. Od 28. června do 1. července přivezou své největší hity světoví headlineři Armin Van Buuren, Don Diablo, Dimitri Vegas & Like Mike a řada dalších, kteří rozzáří pláže u jezera Balaton.

 

Balaton Sound se vrací v roce 2023 na idylické pobřeží maďarského jezera Balaton a nabízí bezkonkurenční luxusní VIP zážitek, na kterém se představí největší světová jména elektronické hudby. Na festivalu vystoupí nejen hvězdy Armin Van Buuren a Don Diablo, ale také nekompromisní Dimitri Vegas & Like Mike a opět se na Balaton Sound vrací také Hardwell. A co víc, jeden z nejunikátnějších britských umělců Dimension, který čerstvě vyprodal kultovní Printworks, vystoupí po boku oblíbenců festivalových fanoušků KSHMR, Kungs, Ofenbach a mnoha dalších umělců, kteří budou teprve oznámeni.

Balaton Sound


Letošní areál doplní denní plážové kluby a návštěvníci festivalu zažijí okouzlující představení různých pouličních divadel, extravagantní módní přehlídky mezinárodních návrhářů a řadu sportovních aktivit, ale i možnost relaxovat na kurzech jógy a mnoho dalšího.

Balaton Sound


Na letošním festivalu Balaton Sound bude k dispozici také více možností ubytování, a to tradičně jak v kempech, tak v "glamping stanech" a chatkách. Bude možné zakoupit také exkluzivní VIP prázdninový balíček v 5* hotelu BalaLand, který se nachází v pěší vzdálenosti od festivalu a nabízí apartmány s výhledem na jezero.

Balaton Sound


Na své si přijdou i milovníci jídla a vína! Balaton Sound je obklopen nejlepšími maďarskými vinicemi a nabízí kvalitní produkty z celého regionu. VIP zóny festivalu se mohou pochlubit řadou aktivit - od salonků pro líčení až po čerstvé nápoje a welcome drinky, stejně jako exkluzivními večírky a neohlášenými koncerty, které si nesmíte nechat ujít.

Balaton Sound


Anna Filutas (manažerka Balaton Sound festivalu) řekla: "Již v tomto prvním představení programu je vidět, že letos míříme vysoko. Máme účinkující ze samé špičky seznamu 'Top 100 DJs časopisu DJ Mag, jako jsou Armin Van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Don Diablo, KSHMR nebo Vini Vici. Balaton Sound je unikátním místem pro párty s nezapomenutelnými východy slunce na pláži Balatonu. Je ale také skvělým místem pro načerpání energie během dne. Snažíme uspokojit všechny potřeby návštěvníků festivalu, od dobrodruhů až po návštěvníky, kteří hledají exkluzivitu a pětihvězdičkové služby."

Balton Sound


Místní značka B My Lake letos znovu spojí síly s Balaton Sound a přivítá umělce z undergroundové hudební scény. Další účinkující budou oznámeni v následujících měsících.

Dosud oznámený line-up v abecedním pořadí, A-Z:

Armin Van Buuren, Dimension DJ set, Dimitri Vegas & Like Mike, Don Diablo, Hardwell, KSHMR, Kungs, Ofenbach, Vini Vici a už brzy oznámíme další jména!

ceny vstupenek:

Jednodenní vstupenky od 69,- € (v prodeji od 12. prosince)

Pro více informací navštivte www.balatonsound.com/cz/.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016