PARTYINFO

 

WELTRAUM X BLVSH (BERLIN) @ BIKE JESUS

Datum konání:
25.02.2023 - sobota
Místo konání:
Praha - Bike Jesus
DJs:
Agata (BLVSH), Slater, Eva Falt b2b Axis Alpha, Inverno (BLVSH), Ká (BLVSH), Ka.za
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 22:00, vstup: předprodej RA: 180,- Kč https://ra.co/events/1650463, na místě 200,- Kč do 23:00 / 250,- Kč poté

 
 
Zvuk Berlína už v sobotu v Bike Jesus

Klub Bike Jesus čeká poslední únorovou sobotu 25.2. další energická techno jízda. Pražský kolektiv Weltraum tentokrát na společnou noc přizval představitelky současného berlínského techno soundu – DJky Inverno, Agatu a Ká z kolektivu BLVSH.

 

Šestičlenný kolektiv BLVSH, který na konci roku 2019 založily Inverno a Naivblu, je nekompromisní jak v ostré hudbě, tak ve své misi za spravedlivější rave kulturu. Uskupení, jehož členky a rezidenti několikrát vystoupili v legendárním studiu HÖR, bylo totiž založeno i za účelem zviditelnění, vzájemné podpory a propagace nových talentů označovaných zkratkou FLINTA*. Dlouhodobě se kolektiv snaží přispět ke zviditelnění žen, trans a nebinárních osob a jejich rozkvětu (proto také označení BLVSH, které symbolizuje slovo rozkvět) na klubové scéně.

BLVSH vydává podcasty a pravidelně pořádá akce, kde dává příležitost vystoupit i nováčkům či DJům, kteří si chtějí rozšířit portfolio. V rámci komunitního networkingu provozuje BLVSH také takzvané open decs, pořádá panelové diskuse a akce, kam zve známé tváře reprezentující FLINTA. V neposlední řadě organizuje rave party v berlínských klubech, jako je ://about blank nebo Alte Münze.

Weltraum


Pražský techno kolektiv Weltraum založili před dvěma lety uznávaný český DJ Slater a tehdy čerstvě začínající DJky Eva Falt a ka.za. Později se ke kolektivu připojil také rezident labelu Rush27 Axis Alpha. Weltraum vyniká rozmanitým hudebním zaměřením, které osciluje mezi temným hypno industriálním soundem a rychlým minimalistickým beatem. Kolektiv kromě pořádání eventů spravuje také podcast, do kterého zve pravidelně hosty, kteří nejlépe prezentují členský techno záběr.

Společná BLVSH a Weltraum noc odstartuje ve 22:00 a potrvá do úsvitu. Vstupenky na akci budou k dispozici na místě v cenové relaci od 150,- do 250,- Kč. Více informací najdete na FB události.

* (anglická zkratka pro ženy, lesby, inter, nebinární, trans, genderqueer a agender osoby)

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016