PARTYINFO

 

COAL HALL 2024

Datum konání:
19.04.2024 - pátek
Místo konání:
Ostrava - Trojhalí Karolína
DJs:
1st Main stage: Gregor Tresher (Watergate, DE), Chris Liebing (CLR, DE), Perc Live (Perc Traxx, UK), Sam Paganini (JAM, IT), Orbith & Lucca, Marco Key & Mendoza, Deas (PL)
2nd Coal stage: Siasia (PL), Signate (SK), Jaqullin, Ian Kita a Manish, Van Vega, Mikeshi
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 20:00, vstup: předprodej: www.smsticket.cz

 
 
Největší techno mejdan na severní Moravě již dnes
Na akci COAL Hall techno znamená všechno

COAL Hall 2024 přichází do Trojhalí Karolina, aby zahalil Ostravu do pulsujícího rytmu techna a elektronické hudby. Tato nekompromisní událost slibuje spojit hudební nadšence a vykouzlit nezapomenutelnou noc plnou energie a euforie.

 

Datum 19. dubna si ihned označte červeným fixem ve svém kalendáři, protože se chystá největší techno halová událost roku! Adrenalin bude proudit a hranice zábavy budou posunuty na zcela novou úroveň. Hlavní scéna, realizovaná ve spolupráci s Beatworx a Force Production, vás okouzlí nejen svým hornickým designem, a ohromující světelnou show, ale i vynikajícím ozvučením od Funktion One.

A kdo se postará o tu pravou důlní nálož?

Gregor Tresher (Break New Soil, DE)

Německý DJ a producent, jehož inovativní styl a precizní zvuk ho dostaly na prestižní pódia a festivaly po celém světě. Zakladatel labelu Break New Soil, který podporuje nové talenty a obohacuje elektronickou scénu.

Chris Liebing (CLR, DE)

Německý ambasador techna, jehož nové EP "Love Those Who Fight With Passion And Faith" reflektuje politickou situaci. Jeho podcast CLR je jedním z nejvlivnějších pořadů na techno scéně.

Sam Paganini (JAM, IT)

Italský DJ a producent, mistr temných tónů a atmosférických beatů. Jeho track "Rave" získal více než 100 milionů poslechů a stal se nejstahovanějším techno trackem v historii.

Perc Live (Perc Trax, UK)

Mezinárodně koncertující DJ a live performer, zakladatel hudebního vydavatelství Perc Trax. V roce 2024 vydá nové album "The Cut Off" a oslaví dvacáté výročí a sté vydání na Perc Trax.

Coal Hall

O zakončení noci se postará aktuálně nejlepší český techno DJ Golpe aka Broken Robot.

Opening bude pod taktovkou promotérů tohoto eventu Marco Key & Mendoza, které vystřídá oficiálně poprvé v ČR v b2b setu Lucca & Orbith!

Pro návštěvníky bude připravena i druhá stage v pomyslném důlním tunelu, ve kterém vystoupí polský techno matador Siasia, slovenský techno bijec Signate, česká "techno princess" Jaqullin, zlínští borci Ian Kita a Manish a rezidenti COAL Festivalu Van Vega a Mikeshi.

Komu to bude málo, od páté hodiny ranní rubání bassy bude pokračovat afterpárty v klubu Fabric na které vystoupí Slováci Hasky a Bari, talentovaný Patricio Stix a Din Jarrin.

Třetí dubnový víkend zažije Ostrava !!! techno nálož pod taktovkou týmu z COAL Festivals, kteří se již více než 10 let snaží netradičně a kreativně obohacovat kulturní dění v uhelném regionu.

Vstupenky jsou k dispozici na webu www.smsticket.cz (do hledáčku jednoduše napište COAL nebo COAL HALL 2024).

Nenechte si ujít největší halovou techno akci tohoto roku!


https://linktr.ee/coalfestivals

www.coalfestival.cz

 
Coal Hall 2024 v Ostravě proběhne v půlce dubna

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016