ROZHOVOR

 

Rozhovor s Deep Corner

Rozhovor s hudebním projektem Deep Corner, který vystoupí na Warm up party v TWM baru před Acuvue Cosmic City.

 
Jak vznikli Deep Corner a jak jste se dostali k ideologii kombinace vašich setů s vlastní identickou výstavou objektů prezentovaných přes projekce?

DC vznikli jako hudební projekt, ale ještě před tím, než jsme začali s DJingem, jsme se všichni více či méně věnovali fotografii. Když jsme se později dostali k pořádání vlastních akcí, museli jsme nějak řešit dekorace atd. A tak jsme si vybrali to, k čemu jsme měli nejblíž. Tedy fotografii.

Mají vaše objekty, které takto prezentujete bližší vazbu k muzice kterou hrajete nebo je to pouze formou náhodný výběr?

Ano, všechny fotografie byly dělány tak, aby se hodily k hudbě, kterou hrajeme. Ale vlastně to není nijak složitý proces. Stejní lidé, kteří vybírají hudbu a mají ji rádi, se také podílejí na tvorbě vizuálního materiálu. Je nás větší skupina lidí a ne všichni se věnují DJingu, ale navzájem se ovlivňujeme. Ty dvě formy věci se spojují. Celkově je naším cílem vytvářet náladu, atmosféru.

Proč si myslíš, že by se měli lidé přijít na vaší výstavu podívat?

Protože to bude v TWM, protože to bude jiné TWM, než na které jsou zvyklí, protože kromě fotografií bude k vidění i pár vychytávek ze světelné dílny hpnvsn a protože den před Acuvue Cosmic City nemá smysl dělat cokoli jiného než warm up. Tak proč ne třeba Warm up in a Deep Corner.
 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016